Американка, решила да износи бебето на безплодна двойка от Китай,

...
Американка, решила да износи бебето на безплодна двойка от Китай,
Коментари Харесай

Млада майка забременя по време на бременността си

Американка, решила да износи бебето на безплодна двойка от Китай, забременя наново. За извънредно рядкото събитие оповестява ABC.

Джесика Алън е майка на две деца. Тя се съгласила да стане сурогатна майка и да износи бебето на двойка от Китай. Шест седмици след сполучливата ин витро процедура тя отишла на видеозон и лекарите с удивление открили, че бебетата са две. Първоначално експертите предположили, че дамата е бременна с близнаци. След цезаровото сечение те забелязали, че едното бебе е по-леко от другото. След ДНК тест обаче станало ясно, че татко на едното дете е приятелят на Джесика. Въпреки контрацептивите, които употребила по време на бременността, тя съумяла да забременее.

Според контракта обаче и родното й бебе принадлежало на китайската двойка. След 3-месечна битка за родителските права, дребното момченце на Джесика към този момент живее с биологичните си родители.

Явлението, при което жена може да забременее от двама разнообразни мъже, се назовава суперфетация. В медицината към този момент няма доста сходни случаи, може би тъй като зачеването е единствено в границите на 12-24 часа. Понякога обаче се случва да съзрее нова яйцеклетка – развой, нормално стопиран от хормони, отделящи се в организма на към този момент бременната жена и в случай че яйцеклетката е оплодена, дамата ще износва два плода с разлика във възрастта от една седмица даже повече от месец.

Тоест, дамата може с една бременност да износи деца от двама разнообразни татковци. Явлението е по-разпространено в животинския свят и се следи при мишките, конете, овцете, кенгуруто и зайците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР