Американка получи смъртни заплахи, защото в Деня на независимостта уринира

...
Американка получи смъртни заплахи, защото в Деня на независимостта уринира
Коментари Харесай

Смъртни заплахи към жена, уринирала върху американското знаме

Американка получи смъртни закани, тъй като в Деня на независимостта уринира върху американското знаме и качи видеото в интернет, заяви Би Би Си.

Емили Ланс от Филаделфия си навлече гнева на мнозина, откакто уринира върху знамето и напсува Америка и „ ш*бания байрак “. За главата й даже беше оповестена премия от $3000.

След разразилия се скандал дамата изтри акаунта си от обществената мрежа Facebook. Преди това тя показа, че нейните близки също са станали обект на закани.

Уринирането върху американското знаме не е нелегално в Щатите. Много консуматори обаче одобриха драговолно дейностите на американката и я заплашиха даже с ликвидиране.

Емили Ланс разказва себе си като анархистка. Преди тя е разгласила постове в обществените мрежи, в които твърди, че офанзивите на 11 септември 2001 година са „ вътрешна работа “.

„ Свободата на изложение значи, че мога да върша каквото си желая, стига да не навредя на различен физически. И не, вашите скъпи усеща не са от голяма важност, това е ваш проблем “, написа американката на доброжелателите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР