Американка, която изтръгнала очите си по време на свръхдоза наркотици,

...
Американка, която изтръгнала очите си по време на свръхдоза наркотици,
Коментари Харесай

Американка изтръгна очите си при свръхдоза и намери щастието

Американка, която " изтръгнала " очите си по време на свръхдоза опиати, споделя, че това й е помогнало да стане по-щастлива. Това заяви The Independent.

През февруари 20-годишната Кайли Мутарт от град Андерсън, Южна Каролина, дала обещание на майка си да стартира лекуване за наркомания. Само седмица преди да отиде в рехабилитационния център, момичето решило най-накрая да употребява метамфетамин. Тя не ги пресметнала добре и употребила прекомерно огромна доза от лекарството. В резултат на това тя стиснала очите си, защото се страхувала, че, в случай че не го направи, " всичко ще изчезне и всички ще умрат ".

Момичето било открито от минувачи край черква с очи в ръцете си. Тя изкрещяла, че желае да види светлината и се опитвала да се бие с тях. Тя била отведена в болничното заведение, където й обезпечили нужната помощ. " Всичко беше в мрачевина, знаех, че съм сляпа. Но, когато почувствах, че майка ми е близо, разбрах, че всичко ще бъде наред ", сподели тя.

Кайли била пусната от болничното заведение на 1 март. Тя почнала да посещава психиатър и да върви на физиотерапия. Надявала се, че ще успее да извърши фантазията си и да стане морски биолог, макар слепотата. Също по този начин събирала пари за лидера на платформата " goofundme ". Въпреки това заболяване момичето твърди, че е щастлива. " Животът стана доста по-добър, в сравнение с тогава, когато бях пристрастена към опиатите. Този свят беше ужасяващ ", призна тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР