Американецът Томас Реск си направи татуировка на гърдите в памет

...
Американецът Томас Реск си направи татуировка на гърдите в памет
Коментари Харесай

Томас разплака мрежата с това, което направи за покойната си майка

Американецът Томас Реск си направи татуировка на гърдите в памет на своята починала майка. По думите на младежа, тя е била неговия най-хубав другар. Рисунката върху кожата му разплака потребителите в мрежата. Следвайки неговия образец, потребителите започнаха да разгласяват в интернет своите татуировки, направени в памет на обичаните им хора.
Томас описа за своите усеща във Фейсбук.

„ Голям съм късметлия. Бяхме дружно с майка ми цели 21 години. Помня по какъв начин ходихме по кафенета и си поръчвахме топъл шоколад. Тя ме научи да се дръзвам, да бъда мощен, да върша верния избор, да обичам “, написа той.

Татуировката на Томас обаче има и извънредно наличие. Той е запаметил вечно върху кожата си последния удар на сърцето на майка си и записка, която тя му оставила преди кончината си. Става дума за известие, което той получил, когато се преместил в нов дом със своята другарка. Жената умряла единствено няколко дни по-късно. „ Винаги ще ми липсваш! Обичам те. Мама “, гласи бележката.

Снимката с татуировката на американеца мина през интернет като горски пожар. Той изясни, че почеркът не е хубав, тъй като майка му била претърпяла инфаркт и двете ѝ ръце след него към този момент не били същите. „ Не те познавам, само че когато видях това, се разплаках “, гласи коментар под фотографията с татуировката на Томас.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР