Американецът Джоуи Чеснът, известен с прякора Челюстите, спечели 15-ата си

...
Американецът Джоуи Чеснът, известен с прякора Челюстите, спечели 15-ата си
Коментари Харесай

Американец спечели петнадесета титла за бързо ядене на хотдог

Американецът Джоуи Чеснът , прочут с прякора Челюстите, завоюва 15-ата си победа в обичайното за Деня на независимостта в Съединени американски щати надяждане с хотдог, проведено в Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес. 

Мъжът, който е на 38 години, съумя да погълне 63 сандвича за 10 минути . Миналата година Чеснът сложи международен връх за бързо ястие на хотдог, като се оправи със 76 хлебчета с кренвирш. През 2020 година състезателят от щата Индиана 10 минути изяде 75 хлебчета с кренвирш. 
 

— Complex Sports (@ComplexSports)

При дамите тази година победителка е Мики Судо , която съумя да изяде 40 хотдога за 10 минути . Това е осмата ѝ победа в конкуренцията по случай Деня на независимостта, който беше на 4 юли. Миналата година тя не взе участие, тъй като беше бременна, отбелязва Асошиейтед прес.

Судо (36 г.) от Тампа, Флорида, сложи връх през 2020 година, като изяде 48 1/2 сандвича. Състезанието за бързо ястие на хотдог я събра и  с бащата на бебето й Макс, което се роди на 8 юли м.г. Рекордьорката Мики Судо и Ник Уери се срещнаха през 2018 година по време на обичайното надяждане за Деня на независимостта.   
 

— Barstool Sports (@barstoolsports)
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР