Американецът Джими Хорн от няколко дни чисти усилено боклуците на

...
Американецът Джими Хорн от няколко дни чисти усилено боклуците на
Коментари Харесай

Доброволчески ентусиазъм! Американец разчиства боклуците на Аквапарка в Благоевград 



Американецът Джими Хорн от няколко дни чисти интензивно боклуците на рушащия се Аквапарк в Благоевград. В доброволческата му задача му оказва помощ Ралица Каперска-архитект, която е учила и омъжена във Франция, само че избрала село Лешко за втори дом.

Американецът е женен за българка, дошжъл преди време в Благоевград и се влюбил, по този начин решил да остане тук и да вдигне къща, написа Пирин нюз

Джими Хорн останал сюрпризиран, когато схванал, че градът има огромен аквапарк, който от 5 година е зарязан, тъне в отпадъци, обраснал е с шубраци и всичко се разрушава. Наскоро двамата с жена си се срещнали с кмета Методи Байкушев и му предложили да почистят благодарение на Общинското дружество „ Чистота " и доброволци терена. Кметът е разпоредил общинската компания по чистотата да достави контейнери за отпадъци и служащи да оказват помощ.

Важно е да събудим доброволческата сила и се надявам и други да се включат в самодейността, сподели кметът Байкушев, който самичък описа за положителния образец на брифинг.

Байкушев изясни, че ще се направи необятно публично разискване за бъдещето на Аквапарка, а комисия ще реши кое е най-хубаво да се случи на терена.

„ Милиони няма да се теглят като заем за парка, жителите ще има главната дума какво да създадем там. Така е редно, разяснява още кметът на Благоевград.

В момента обекта е към този момент заварден и обезопасен.

" Теренът си остава общински, там няма да се строят жилищни здания, съобщи още Байкушев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР