Американец е обвинен, че е организирал собственото си отвличане, за

...
Американец е обвинен, че е организирал собственото си отвличане, за
Коментари Харесай

Американец инсценира собственото си отвличане

Американец е упрекнат, че е провел личното си похищение, с цел да избегне изплащането на загуби от залагания в Супербоул.
60-годишният Робърт Брандъл е открит вързан в камиона си покрай Бъфало в щата Ню Йорк в сряда, съобщи Военновъздушни сили. Той споделил на служителите на реда, че е бил похитен от двама въоръжени мъже два дни по-рано - само че полицията се усъмнила, тъй като изглеждал чист, избръснат и спокоен.
Длъжностни лица разкриха, че той се е опитвал да се измъкне от заплащане на 50 000 $ ( 37 740 евро), който дължал след групови онлайн
залози. Той е изправен пред обвинявания в машинация и предоставяне на подправени показания, съобщи БГНЕС.
Според версията на Брандъл за събитията, той отишъл да вземе двамата мъже с камиона си в понеделник, които взели участие в
залагания за Супербоул с него - онлайн залог, при който участниците вкарват вероятни резултати в таблица.
Брандъл споделил, че мъжете са го заплашили с револвер, откраднали са 16 000 $ в брой и са го принудили да ги вози в западната част на щата Ню Йорк в продължение на два дни, преди да го вържат и да го оставят на паркинг.
" Предприетото следствие и разпитите демонстрираха, че тази комплицирана история е била измислена ", се споделя в изказване на полицията.
" Един естествен човек, който е бил похитен и е претърпял нещо сходно, ще бъде с доста учестен пулс, обезпокоен, депресиран, с доста страсти, напиращи да избухнат ", се споделя още в показанията на полицията.
Супербоул е най-големият шампионат по американски футбол и тази година бе извоюван от New England Patriots

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР