AMC Theaters се извини на лидер за граждански права, който

...
AMC Theaters се извини на лидер за граждански права, който
Коментари Харесай

AMC се извинява на лидер за граждански права в Северна Каролина, отстранен от прожекцията на „Цветът лилав“ поради проблем със седалките

AMC Theaters се извини на водач за цивилен права, който беше ескортиран от прожекцията на „ Цветът виолетов “ в Северна Каролина от полицията, откакто той се опита да внесе личния си стол, който употребява за артритно увреждане.

Рев. Уилям Дж. Барбър II, министър и някогашен президент на щатския отдел на NAACP в Северна Каролина, участва на прожекцията на дълго чакания нов филм „ The Color Purple “ в AMC Fire Tower 12 в Грийнвил с 90-годишната си майка във вторник.

60-годишният Барбър има санкилозиращ спондилит, хронична форма на артрит, която предизвиква инфектиране на ставите и сухожилията на гръбначния дирек, съгласно Националния здравен институт. Барбър донесе личния си стол в театъра, нещо, което е правил в предишното, тъй като не може да седи в инвалидна количка или на ниски столове, сподели той пред Religion News Service.

„ Столът ми е бил на всички места “, сподели той пред магазина. „ В лечебни заведения, в заведения за хранене, на летища, в Белия дом и в Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР