Амбицията ни е да утвърдим дестинация България като целогодишна, сигурна

...
Амбицията ни е да утвърдим дестинация България като целогодишна, сигурна
Коментари Харесай

Зам.-министър Модева участва на международната конференция „Съвременни предизвикателства в туризма“

Амбицията ни е да утвърдим дестинация България като целогодишна, сигурна и атрактивна освен с обичайните типове туризъм – морски и планински, само че и със профилираните като културен, конгресен, балнео и СПА туризъм, здравен и други, посредством които освен да преодолеем сезонния темперамент на туризма у нас, само че и да деконцентрираме туристическите потоци от морските и планински курорти към вътрешността на страната “.

Това съобщи зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева в онлайн одобрение на откриването на интернационалната научна конференция „ Съвременни провокации в туризма “.

„ Променяме маркетинговите и рекламни акции, с цел да намерим най-хубавите решения за увеличение на входящия туристопоток, макар рецесиите. Налагаме и нови подходи за възстановяване на националната туристическа реклама, посредством информационни действия на вътрешния и външните целеви пазари против заложени резултати, ангажирани с цели за икономическа, обществена и екологична резистентност “, сподели зам.-министърът.

Проф. Модева приветства уредниците и участниците в конференцията от името на министър Христо Проданов. В тазгодишното събитие присъединяване взимат над 160 представители на научната общественост от 28 страни от целия свят, което го прави най-голямото в региона на туризма в България. Чуждестранните участници са над 70%. Сред тях са редица изтъкнати професори и учени с голям авторитет в академичната общественост.

Организатор на конференцията е Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, в партньорство с Национален институт по геофизика, геодезия и география – Българска академия на науките.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР