Амбицията на всеки хазартен бранд е да привлече възможно най-много

...
Амбицията на всеки хазартен бранд е да привлече възможно най-много
Коментари Харесай

Изгоден ли е бонусът на Betway спрямо офертите в други сайтове

Амбицията на всеки хазартен бранд е да притегли допустимо най-вече клиенти, които са пленени от казино игрите и залозите на спорт. Затова се дават стартови промоции, чиято цел е да усилят цената на квалифициращия депозит и да обезпечат повече средства за игра. Ако създадем параленост сред предложенията на уеб страниците, опериращи в България, ще установим, че е измежду най-хубавите на пазара. Той удвоява импортираната сума след регистрация и се усвоява относително елементарно на спортни залози.

 
Какво предлага началната оферта на Бетуей
В случай че нямате профил в букмейкъра, само че сте почитатели на залозите и имате 18 години, можете да се регистрирате на мига. Betway се снабди с лиценз от държавния регулатор и стартира да притегля нови клиенти. В знак на благодарност, че са избрали платформата, те са възнаградени с спомагателни средства за
залози.

За да участвате в стартовата промоция за спорт, обезпечена от Бетуей, е належащо да отворите акаунт и да заредите салдото. За задачата може да употребявате разнообразни платежни системи, които са доста надеждни и подсигуряват неотложно трансфериране на парите в сметката.

Ако сте приели изискванията на началния състезателен
бонус и сте подали, ще удвоите импортираната сума до 200 лева Средствата попадат в заключен баланс и би трябвало да се превъртят на спортни събития. Класират се единствено единични залози с коефициенти над 1.50, както и прави колонки с обща ставка над 3.00.

Безплатният
залог ще попадне в игралната сметка, в случай че разиграете 1 път цената на депозита. След това получавате 7 дни, с цел да освободите бонуса. Ако не се справите – той се лишава в интерес на Betway.

 
Има ли по-добър
бонус от този на Betway
Повечето онлайн
букмейкъри, които оперират на българския пазар, са планували предложения за новите клиенти. В някои случаи е належащо да се попълнят промо кодове, а в други да се одобряват изискванията на бонуса.

Както към този момент споделихме, Betway удвоява първичното зареждане на сметката до 200 лв.. Това е преференциална промоция, която си заслужава да бъде употребена от почитатели на спортните
залози. Гарантира доста нарастване на банката и носи по-спокойно присъединяване във встъпителните дни.

Разбира се, има уеб сайтове за
залагания, които дават още по-щедри бонуси. Например 8888.BG раздава заеми на оптималната стойност до 888 лева Уловката е, че разпоредбите за разиграване са много по-сложни, а това води до неподходящи резултати за начинаещи в сферата.

Доказани марки като WinBet и Palms Bet, които имат хиляди клиенти в България, оферират начални
бонуси в сходни размери. Разликата е, че изискват неколкократно приплъзване на сумата, до момента в който Betway дава Free Bet, а извоюваното посредством него се изплаща непосредствено в изтегляемата сметка.

Съветът на специалистите е да се включите в промоцията на Betway за нов състезател, само че преди този момент се запознайте с откритите правила. Важно е да не ги нарушавате, в противоположен случай безплатният
залог ще бъде лишен от букмейкъра.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР