Амбициите са Враца да се превърне в регионалната индустриална столица

...
Амбициите са Враца да се превърне в регионалната индустриална столица
Коментари Харесай

Кметът на Враца: Трябва ни университет, за да станем индустриална столица

Амбициите са Враца да се трансформира в районната индустриална столица на Северозападна България. Това ще стане с добре готови фрагменти, за които ще е нужен университет и добре квалифицирано приблизително обучение.

Това сподели кметът на града Калин Каменов по време на конференцията, проведена от Euronews Bulgaria за развиването на Враца и района.

По думите му, туризмът е другата основна сфера в района, която би трябвало да се развие.

В Градската концертна зала на Община Враца  се организираха диалози за развиването на бизнеса, инфраструктурата, имотния пазар на града, само че и региона.  Събитието откриха министърът на стопанската система Никола Стоянов и кметът Каменов. 

На конференцията участваха, както специалисти от Община Враца, общински съветници, по този начин и представителите на страната. От страна на бизнеса бяха показани бъдещите капиталови планове, големи жилищни планове и индустриални зони.

EURONEWS  е измежду водещите медийни групи в Европа, като към този момент излъчва на български език с стратегия и у нас. Брандът е измежду най-авторитетните и водещи интернационалните канали за вести. Разпространява се допълнително от 430 милиона семейства в 166 страни. Гледа се всекидневно от 4,2 милиона европейци. През 2022 година към групата на медията се причисли и Euronews Bulgaria - български информативен канал, който сполучливо се утвърждава на пазара и набира все по-голяма известност измежду необятната публика.  

Очаквайте цялостния запис на висички участници в конференцията в околните дни. Повече детайлности на 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР