Амбър Хърд все по-смело продължава напред. По всичко изглежда, че

...
Амбър Хърд все по-смело продължава напред. По всичко изглежда, че
Коментари Харесай

Най-после щастливо усмихната - Амбър Хърд на премиерата на новия си филм

Амбър Хърд все по-смело продължава напред. По всичко наподобява, че 37-годишната американска актриса съумя освен да стартира нов живот, установявайки се със фамилията си в Испания, само че и да се завърне към своята кариера. И всичко това единствено месеци след тежкото правосъдното дело с някогашния си брачен партньор Джони Деп.

В последните дни актрисата направи блестящо завръщане в кино средите. Тя участва на 69-то издание на италианския кино фестивал Taormina, а мотивът бе премиерата на последния филм с нейно присъединяване In the Fire. Снимките на кино лентата завършиха през март, 2022 година, малко преди началото на процеса в Щатите.

Облечена напълно в светли облекла - стилна бяла се пола с дължина до прасеца, комбинирана със семпла тениска, Хърд наподобява щастлива, до момента в който усмихнато театралничи за фотоси. Визията ѝ е приключена от черни обувки с висок ток, дребна чанта и няколко добре подбрани бижута. Косата ѝ е завършена на  леки талази, които свободно се спускат към раменете.

Режисьорът на продукцията Конор Алин и звездата в основната роля Едуардо Нориега също участваха на тържественото разкриване на фестивала и придружаваха актрисата.

Филмът е един от няколкото нови плана за Амбър Хърд. В свръхестествения трилър тя влиза в ролята на психиатър, който се заема да лекува травматизирано дете - във времена, когато психиатрията към момента не е уважавана просвета.

На актрисата следва присъединяване и в идния " Аквамен и изгубеното кралство ". Очаква се тя да се превъплъти в облика на Мера, а филмът излиза на екран през декември, напомнят от Metro.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР