Амбър Хърд е подала молба за развод с чудовището Джони

...
Амбър Хърд е подала молба за развод с чудовището Джони
Коментари Харесай

Амбър Хърд за брака си с Джони Деп: Насилието беше станало нещо обикновено

Амбър Хърд е подала молба за бракоразвод с " чудовището " Джони Деп през май 2016 година , тъй като към този момент се страхувала за живота си, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Трябваше да го напусна “, свидетелства 36-годишната актриса пред правосъдния състав в дело за клюка, заведено против нея от някогашния ѝ брачен партньор. „ Знаех, че няма да оцелея, в случай че не го направя. Бях ужасена, че всичко това ще свърши доста зле за мен. Бях работила толкоз интензивно, с цел да проработи тази връзка. Беше мъчно, тъй като обичах Джони толкоз доста “, сподели тя пред съда.

Хърд сподели, че звездата от " Карибски пирати " се превръщал в " страшилище ", когато пие, и напъните ѝ да го накара да пие и да спре опиатите, се провалили.

В седмицата, в която подала молба за бракоразвод, Хърд поискала и краткотрайна ограничаваща заповед против Деп, тъй като след спор Деп хвърлил мобилен телефон по нея, като я блъснал в лицето.

Деп отхвърли изказванията ѝ съобщи, че в брака им тя е проявявала принуждение.

Звездата заведе дело против Хърд поради нейно изявление за The Washington Post през декември 2018 година, в което тя разказва себе си като „ обществена фигура, пример за домашно принуждение “. В изявлението си Хърд не споделя името на Деп, само че той я съди, тъй като тя загатва, че той е принудител. Делото против Хърд е на стойност 50 милиона $.

Хърд заведе контраиск за 100 милиона $ с изказванието, че претърпяла „ безумно физическо принуждение и малтретиране “ от него.

Актьорът и Хърд се срещнаха през 2009 година на снимачна площадка и се ожениха през февруари 2015 година Разводът им беше финализиран две години по-късно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР