Amazon вече няма да изисква от своите служители в складовете

...
Amazon вече няма да изисква от своите служители в складовете
Коментари Харесай

Amazon няма да изисква маски за свои служители в САЩ

Amazon към този момент няма да изисква от своите чиновници в складовете в Съединени американски щати да носят маски за лице в щатите, където локалните закони не ги изискват, без значение дали чиновниците са имунизирани или не.

Компанията е уведомила служащите за смяната в политика през уикенда и влиза в действие от 1 март, оповестява CNN.

В бележката Amazon назовава известието „ вълнуваща стъпка по пътя ни към естествени интервенции “. Компанията декларира, че смяната идва в отговор на обновените насоки на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите и че множеството хора в Съединените щати живеят в региони, където не е належащо да носят маски на закрито, в случай че са здрави.

От началото на пандемията Amazon нае стотици хиляди служащи, с цел да отговори на потребностите си на фона на възходящото търсене на нейните артикули и услуги. През това време тя беше изправена и пред предизвикването да управлява своите служащи и държавни чиновници по отношение на ограниченията за сигурност.

По-рано този месец Amazon отстрани задължението за маски за изцяло имунизирани складови чиновници в щатите, където локалното законодателство разрешава, а в този момент новата политика ще засегне всички чиновници в цялата страна, без значение от техния статус на имунизация.

Amazon означи в бележката до чиновниците, че до момента в който маски няма да се изискват, тези, които желаят да продължат да носят маски за лице, са добре пристигнали да го създадат. От компанията също по този начин "силно предлагат " тези, които не са изцяло имунизирани, да продължат да носят маски на работа.

И други търговци на дребно подхващат сходни стъпки на облекчение на ограниченията. Миналата седмица Target разреши съобщи, че членове на американския екип и клиентите към този момент не са длъжни да носят маски, където локалните разпореждания разрешават.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР