Amazon планира редизайн на своя мобилен Prime Video интерфейс. По

...
Amazon планира редизайн на своя мобилен Prime Video интерфейс. По
Коментари Харесай

Работи ли Amazon по нов смартфон?

Amazon възнамерява редизайн на своя мобилен Prime Video интерфейс. По време на презентацията на компанията на прессъбитието на Television Critics Association, шефката на Amazon Studio Джен Салке бе запитана дали колосът работи по нов смарт телефон. Нейният отговор – тя освен е виждала първообраз, ползващ новия мобилен интерфейс, само че даже има една такава численост в офиса си.
Салке по принцип дава отговор за кинопродукциите на Amazon, тъй че не е най-добре поставеният човек да разяснява смарт телефон проектите на колоса. Тя обаче съобщи, че компанията „има първообраз и ми демонстрираха интерфейса, по който работят“. Според нея, мистериозният уред „ще пристигна скоро“ и персонално тя е имала известни рецензии към това, което е видяла. Интерфейсът обаче бил подсъзнателен.

Разбира се, малко по-късно Amazon съобщи, че Салке е имала поради единствено Prime Video интерфейса, а не първообраз на телефон. Мистерията продължава.

През септември 2015 година разгласи, че стопира производството и продажбите на Fire Phone. Той бе подложен на критика за своя муден дизайн, ниски механически параметри и прекомерно стеснен интерфейс, който подчертава най-много върху извършването на покупки през Amazon.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР