Амал Клуни сияеше по-ярко от всякога, когато в четвъртък на

...
Амал Клуни сияеше по-ярко от всякога, когато в четвъртък на
Коментари Харесай

Сияеща в злато: Амал Клуни блесна в изтънчен гащеризон в Мадрид

Амал Клуни сияеше по-ярко от всеки път, когато в четвъртък на конференцията " Ние избираме Земята " в Мадрид заложи на златото с гащеризон с едно рамо.

45-годишната Клуни изнесе тирада в изтънчения тоалет, който беше съвършено ушит, както прилича на икона на стила.

Amal Clooney!
— Dino Bisi (@lagoblu)
Адвокатът по правата на индивида съчета летния си, леко изрязан гащеризон без ръкави с транспарантни обувки със златист ток.

През май Клуни показва също толкоз грациозен гащеризон, когато дружно със брачна половинка си Джордж Клуни се появиха на аления килим, с цел да поддържат благотворителната организация на крал Чарлз III - Prince's Trust, на премиите TK Maxx и Homesense в Лондон.

Amal Clooney strikes gold in one-shouldered jumpsuit
— Page Six (@PageSix)
Този гащеризон е отклоняване от блясъка ѝ през уикенда, когато адвокатката отпразнува 50-ия рожден ден на Шарлот Тилбъри със комплицирани диско къдрици и сребриста рокля с пайети, които фризьорът на звездите Димитрис Джанетос показа в Instagram.

Amal Clooney wearing Rami Al Ali RTW AW20/21 one shoulder jumpsuit
— Rami Al Ali (@ramialalic)
Амал е известна с видимо неизчерпаемата си сбирка от зашеметяващи рокли, почтени за аления килим, в това число малиновия номер с мантия, който избра за премиите Kennedy Center Honors през 2022 година, и блестящата златна рокля, въодушевена от флейпър, която избра на премиите на фондация " Клуни " за правораздаване " Алби " в Нюйоркската социална библиотека.

Майката на близнаци обаче постоянно е ценяла положителния гащеризон, макар любовта си към роклите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР