Ама какви са тези хуморески от махленски пиески?! Росен Плевнелиев

...
Ама какви са тези хуморески от махленски пиески?! Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Промяната е пред разпад! Колтуклиева: Кого предупреждава, че ще нарита Асен Василев?

Ама какви са тези хуморески от просташки пиески?!
Росен Плевнелиев и Соломон Паси, които бяха посочени като контактьори сред ГЕРБ и ПП/ДБ обяснили по малкия екран, че в посолството на Германия, на коктейл за изпращането на настоящия немски дипломат, говорили час и половина с Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Лена Бориславова.

Голяма задача, огромно знамение. Между две уиските и няколко хапки с пушена сьомга, разискват съдбините на бедна България. Надявам се някой да не се е задавил, примлясквайки в бързината някоя неповторима алтернатива за държавно управление, което да избави страната от тези, дето за 7 месеца – от 13 декември 2021 година до 2 август 2022 година – опустошиха страната, само че отново желаят да я ръководят.

“Да сменим бизнес-модела ”, повтаряше в унес Кирил Петков на нашата среща – доста по-трезва и трезвена среща, прочее.
Какъв бизнес-модел са дискутирали? Как по-точно са изяснявали позицията по отношение на ГЕРБ хора, които не са си изяснили позицията един към различен?!

Между двамата съпредседатели на “Продължаваме смяната ” се затаява напрежение, то ескалира от деня на рухването на държавното управление – 23 юни, насам. Оттогава Асен Василев е ядосан на Кирил Петков, тъй като се върза на подправените обещания на Радостин Василев, че ще обезпечи депутати-отцепници да спасят държавното управление или да поддържат проекто-кабинета, отпред с него самия.

Вчера Асен Василев гласоподава друго от болшинството на ПГ на ПП; по този начин правеше в зората на демокрацията Ахмед Доган, който наричаше този знак: депесарски шут. Кого предизвестява, че ще нарита Асен Василев?
Даниел Лорер е за поддръжка на кабинет на ГЕРБ като опция да се върнат негови хора във властта и да се прекъсне сериала от служебни кабинети на президента Радев.
Асен Василев е подготвен за присъединяване във всяка настройка с ГЕРБ, стига той персонално да бъде министър и дружбата някак задоволително да бъде замаскирана.

Кирил Петков би преглътнал даже да седне на една маса с Бойко Борисов, който арестува незаконно на 17 март, в случай, че няма да бъде преследвана от закона Лена Бориславова, за която се твърди, че е изнасяла класифицирана информация, до момента в който е била началник-кабинет на премиера.

А какво, в действителност, търси в този формат и в диалозите за бъдещо ръководство, Лена Бориславова?! Тя каква се явява? Освен придружителка на брачна половинка на Линда Макензи-Петкова, каква политическа роля играе, откакто Асен Василев персонално я изхвърли от листите? В момента Лена Бориславова е някаква истерична потребителка на Facebook, която вие в общия Прокопиев хор на оплаквачките, жални-милни и потресени от връщането на хартиената бюлетина по законопроекта на Българска социалистическа партия – толкоз прехваленият им съдружен сътрудник.

На “Продължаваме смяната ” й трябват контактьори вътре в парламентарната групата, разкъсвана от неодобрение и брожения: поради тримата ренегати от “Има подобен народ ”, изместили заслужили променкаджии от листите; поради наглостта на Радостин Василев да замесва партията в интриги и поради подозренията, че държи Кирил Петков със записи; поради упоритостта на Асен Василев да се наложи като единствен лидер; поради слуховете, че 10-тина депутати желаят да мигрират към ГЕРБ; поради недоволството на редовите народни представители от диктатурата на “тесния кръг ”; поради гнева на анонимниците, че би трябвало да понасят обществени вреди от прегрешенията, с гнилата миризма на закононарушения, на някогашните им министри, разобличавани от служебните министри и от медиите.

… Ако ориста на страната се взема решение на коктейли, значи на някой въобще не му пука за нея.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклеива
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР