"АМ „Хемус“ е най-важното нещо за Северна България и трябва

...
"АМ „Хемус“ е най-важното нещо за Северна България и трябва
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хубава ни е България, но точно по средата планината много трудно се преодолява

"АМ „ Хемус “ е най-важното нещо за Северна България и би трябвало да бъде направена. С въвеждането и на ТОЛ системата следващата година, финансирането е обезпечено ". Това съобщи във Варна министър председателят Бойко Борисов.

"Хубава ни е България, само че тъкмо по средата планината доста мъчно се преодолява. Ще поставим всички старания да бъдат свързани София и Варна, тъй като това води до растеж в стопанската система, до вложения и до работни места ", добави той.

Преди това той разяснява случая със арестуваните българки в Турция по съмнение за връзки с терористи. "Към освободените в Турция българки се отнасят по допустимо най-хубавия метод. Благодарни сме, че са на независимост с мярка "Подписка ".

Той добави, че от през вчерашния ден се интересуват интензивно от случая, само че в правосъдни процеси не се месят.

"С британските служби работим доста добре, на всички равнища ", добави още Борисов. „ Дори и през вчерашния ден, знаете, че имаше две арестувани българки в Турция, а в действителност гаджето на едната, или там приятеля, по какъв начин се превежда не знам, Джоузеф мисля, че се споделяше, Джо, англичанин, в действителност оттова потегля казусът. Ние сме го подали на британските служби. Ние сме си свършили нашата работа. Своевременно сме уведомили турските сътрудници, и видяхте откакто минаха през вчерашния ден, това нормално толкоз бързо не става в никакъв случай в Турция, само че до вечерта бяха освободени. По принцип по постепенно се случват тези процеси там “, разясни министър председателят.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР