Алткойн преживя забележителен подем, надминавайки предишните си исторически върхове през

...
Алткойн преживя забележителен подем, надминавайки предишните си исторически върхове през
Коментари Харесай

Този почти безизвестен алткойн поскъпна с над 300%

Алткойн претърпя незабравим напредък, надминавайки предходните си исторически върхове през седмица, характеризираща се със застой на пазара на криптовалути.

Известен като CyberConnect (CYBER), този план се ангажира да улесни създаването на обществени приложения, които дават на потребителите цялостна благосъстоятелност върху техните цифрови самоличности и данни.

Родната криптовалута на екосистемата CyberConnect, CYBER, се повиши до невиждан връх от към $15.50 сред 1 и 2 септември, като малко преди този момент на 29 август токенът се е търгувал за едвам $3.6.

Забележително е, че все още на писане на публикацията този криптоактив, се търгува на цена от $7.15. Въпреки спада това въпреки всичко съставлява устойчиво нарастване по отношение на цената на монетата единствено преди една седмица.

Движещите фактори за забележителните облаги на CYBER остават ненапълно неразбираеми. Все отново си коства да се означи, че Binance, една от водещите международни тържища за криптовалути във връзка с размера на търговията, неотдавна вкара услуги за търговия с CYBER по-рано този месец.

Освен това по-рано тази седмица Binance започва промоционална акция, наречена “ “. В рамките на тази промоция първите 45,000 клиенти на Binance, които прочетат публикация за CYBER и сполучливо попълнят викторина с всички правилни отговори, ще получат 0.25 CYBER, които ще бъдат заключени в 150-дневен закрепен артикул.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР