Юридическият говорител на Тръмп направи голяма фройдистка грешка относно това, което бившият президент прави „правилно“

...
Алина Хаба, правен говорител на Доналд Тръмп, направи фройдистка грешка
Коментари Харесай

Алина Хаба, правен говорител на Доналд Тръмп, направи фройдистка грешка от векове, когато се опита да разграничи бившия президент от други политици .

„Избраните длъжностни лица трябва да правят това, което е популярно, а понякога не това, което е правилно и това е проблем, мисля, че затова хората се притесняват от Тръмп. Той не прави това, което е популярно или правилно“, каза Хаба, която бързо поправи грешката си в интервю за Newsmax в четвъртък.

„Или това, което трябва да кажа, трябва да кажа, че той прави само това, което е правилно , той не прави това, което е популярно.“

Забележките на Habba бяха в отговор на губернатора на Джорджия Брайън Кемп (R), който заяви, че държавата няма да се „включва в политически театър“, докато той затваря призиви в рамките на своята партия да отстрани или накаже окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис тази седмица.

Говорителят, който беше отстранен от екипа на правната защита на Тръмп през юли, продължи да твърди, че Кемп се е опитвал да направи нарича себе си, като „върви срещу“ лидера на Републиканската партия.

Потребителите на социалните медии в X (бивш Twitter) се подиграха на Хаба заради нейните забележки и казаха, че са накарали Зигмунд Фройд да седи „прав в гроба си“ в четвъртък.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР