Алена коментира какво може да очакваме от 2020 година, която

...
Алена коментира какво може да очакваме от 2020 година, която
Коментари Харесай

Алена направи прогноза за 2020-а година

Алена разяснява какво може да чакаме от 2020 година, която ще премине под знака на Уран и Водолей, а съгласно източния хороскоп – на Металния плъх.

Известната астроложка показа, че тази композиция веща освен спокойна, хармонична и плодовита, само че и безпределно разрушителна година.

Тя поучава да се внимава освен във връзка с междуличностните, само че и на междудържавните връзки. 2020-а е година на разчистването. Но това значи, че не би трябвало да се загърбва цялото минало, а единствено това, което е излишно и разрушително.

Астроложката поучава да се разчистят от всичко излишно дрешниците при започване на годината.

Труд, пари и познания е мотото на 2020 – а година, посочи астрологът. Според Алена, Уран ще ни даде късмет за започване на нещо ново и градивно. Ако не го създадем, остарялото няма да допусне съграждането на основите на новото. Заради неправилни усещания, някои хора ще позволен неточност, убивайки в зародиш прогресивното и смисленото, което е обвързвано с готовност за прогрес.

Алена поучава, в случай че се сблъскваме с хора с разнообразни възгледи да им обърнем тил.

Уран ще се прояви като притежател на мощен енергиен поток, който ще предизвиква духовно и еволюционно събуждане. Но цената за това може да се окаже прекомерно висока – трусове и наводнения, напомнящи за силата на природата, написа Ретро.бг.
Алена с хороскоп за 2020 година за всяка зодия


zajenata.bg

Астролог номер едно на България - Светлана Тилкова-Алена разкрива тайните на астрологията за настъпваща нова година

2020 година е подвластна на Уран – планетата на духовността и интелекта, осцилация 4 – на компликации, само че и на рутина и отменяне с лекост даже на досадните отговорности. И Уран, и Металният плъх изискват  да сме виновни, подредени, предсказуеми и да планираме, вместо да се разпиляваме в доста занимания, без да приключим най-малко едно от тях, уточнява 

Овен: Откривате нова сфера за изява

През 2020-а получавате заслужени похвали, които за вас са тласък за още по-добри достижения. Както постоянно сте лишени от тактичност и в случай че някой ви е засегнал през предходната година, ще го поставите на мястото му през актуалната. Вашата откровеност нервира близките и ви печели неприятели, само че не се притеснявате, тъй като за вас  „ другар “ изисква двустранно доверие, другояче другарство не съществува. Материалното няма да е водещо в дните ви. В деловите връзки проблемите ви са разследване от нечие изменничество или неучтивост, които мъчно или в никакъв случай няма да простите. Рискованите инициативи са ви неразрешени. Въпреки страстта, която господства при започване на годината, дните ви са изпълнени с работа. Обсебени от стремежа към новото, не отлагайте завършването на изостаналите задания, с цел да не провалят начинанията ви.  Годината е подобаваща да прекратите вредящите ви и изживели времето си връзки.

Не насилвайте упоритостта си да се изкачите на нов професионален връх, в случай че усетите, че надхвърляте своите благоприятни условия. Април ви не разрешава начинанията. През май, юни и юли не пропускайте опцията да откриете нова сфера за изява и материална стабилизация. В края на годината сте щастливи, че сте намерили мястото си, и сте подготвени с задоволство да посрещнете Новата 2021 година.

 

 

Телец: Новите хрумвания няма да ви избягат

В началото  на 2020 година сте орисани на страсти, които освен мъчно овладявате, а са причина за професионални проблеми. Готови сте да спорите и да раздавате правораздаване за щяло и нещяло. След април се успокоявате, само че идва желанието да сте постоянно отпред, а проектите ви да се случват както ги мечтаете. Би било добре да потиснете част от вашите неприятни привички, които нервират близките. Типични представители на вашия знак, вие не обичате неочакваните промени и неочакваностите. Живеете умерено, работите с умерено движение, старание и самообладание, които ви оказват помощ постоянно да довеждате започнатото до дъно. Основната ви цел е да запълните пропуските от миналите девет години и заслужените високи персонални и професионални достижения, само че в благозвучие с условията на Съдбата. Не пропускайте опцията да повишавате своята подготовка. През април, август и декември не се впускайте в инициативи, с цел да не се неуспехите. Изпълнявайте рутинните си задания. Завършете започнатото в период, а новите хрумвания няма да ви избягат. Времето за тях идва през есента. От септември до ноември вашите хрумвания, запознанства и пътувания ви подаряват нови благоприятни условия за изява. Предпазвайте се от персонални проблеми и неприятности в фамилията, изключително през август, когато околните ви не са сговорчиви. Бъдете рационални и ще посрещнете в отлична форма Новата 2021 година.

Близнаци: Търпение – до момента в който му пристигна времето

Вашата 2020 година изисква да подредите целите си. Губите, в случай че непрекъснато търсите нещо ново и друго, до мига на пропадането в невидима, само че дебнеща ви бездна, от която мъчно ще излезете. Използвайте обстоятелството, че сте надарени с невероятното умеене да попивате и помните получената информация. Интуитивни сте и е във ваша изгода да се вслушвате във вътрешния си глас, само че не постоянно му се доверявате. Приспособявате се елементарно към нова среда, даже и да не е подобаващата за вас.  Неочакваностите ви следват през годината, а вие се стремите да плувате по течението с вярата, че всичко ще се пренареди  във ваша изгода.  Съветвам ви да се въоръжите с самообладание и да изчаквате най-подходящото време за инициативи. Приятели, на които може да се доверите, са ви от изгода. Не забравяйте, че работите за своето бъдеще. Нараства и упоритостта ви да сте още по-добри. Искате да сте водещи непременно, само че може да си изпросите уволняване поради недоволството на вашите началници. През март, юли и ноември сте на светлинни години от фантазиите си, тъй като компликациите и страстта блокират пътя ви, с цел да поспрете и да осъзнаете дали не сте се отклонили от вярната посока. Успехът е с вас през първите два месеца на годината, от април до юни и от август до септември. Само от вас зависи да посрещнете удовлетворени 2021-а – годината на Меркурий, вашия шеф.

Рак: Приходи и самопризнание

Вашата 2020 година изисква да деянията самообладание, макар че не е елементарно да сте внимателни и прозорливи, с цел да се предпазите от интриги. Споделете проблемите с вашите началници, с цел да получите тяхната поддръжка. Вашата задача през годината и изключително през първата й половина е да си изясните тъкмо какво желаете да постигнете, какви са вашите проекти, само че подчинени на правилни дейности. Първата половина на годината изисква да сте по-отдадени на фамилията, през втората работата е преди всичко. Месеците от март до май ви носят промени в проектите, а също и в приятелското обграждане. Ще приключите значително от старите другарства, само че ще създадете нови.  Заетостта ви принуждава да прекарвате доста часове отвън дома. Няма да ви бъдат спестени проблемите в фамилията поради вашите отсъствия и нови познати, които ще се натрапват с предложения за посещение. Не забравяйте околните и децата си. В началото на есента хармонията в живота ви е цялостна, а осъществените планове ви носят доходи и самопризнание. Радвате се на непредвидена поддръжка от авторитетни хора. Бъдете деликатни през февруари и октомври, тъй като компликациите може да се окажат причина за неодобрение и отвод от поставените цели, което ще е неточност от ваша страна. От март до септември постигате с лекост задачите си и си гарантирайте успокоение при посрещането на Новата 2021 година.

Лъв: Не се впускайте в политика

През 2020 година вашите началници виждат във вас хора, на които постоянно могат да разчитат, а в случай че сте на управителна позиция, сте измежду обичаните шефове на вашите чиновници. Умението да се трудите е едната причина за уважението към вас. Другата е умеенето ви да намирате общ език с всички и да сте постоянно на точното място в точното време. Годината разкрива пред вас блестящи вероятности, макар че рутината е водеща през последните й месеци. Не бива да сте прибързани и да очаквате да получите всичко на мига. Така ще избегнете проблемите и неочакваностите, подбудени от вашите дейности. Радвайте се на това, което Съдбата ви сервира, даже и да е малко, тъй като то води след себе си огромните триумфи. Дори и да не сте възнамерявали пътувания, предложенията ще се появяват ненадейно.  Първата половина на годината е идеална за кариерното ви израстване, а също и за отлични финансови приходи. Втората е спокойна, само че и рутинна до скука. При предпочитание може да усвоите забавна нова специалност. Тук е мястото за един  съвет от Плъха и Уран – не се впускайте в политиката, с цел да не неуспехите работата си и да не разрушите престижа си, тъй като обиден ли егото ви, мъчно ще премълчите рецензията си.  Успехът е с вас от март до май и от октомври до декември. Ново начало поставете през юли. Бъдете виновни, с цел да посрещнете удовлетворени Новата 2021 година.

Дева: Пътувания и вложения

2020 година е изпълнена за вас с рутинна работа до септември, а по-късно с пътувания и промени. Ако сте намерили вашето правилно професионално занятие, в случай че работата ви е забавна, работите на драго сърце по през целия ден, без да сте вкопчени непременно в кариерата си. Печелите с лекост уважението на висшестоящи хора. През първите месеци на 2020 -а в живота ви ще стартират да играят основна роля сътрудниците – деловите и персоналните, от които зависят напълно месеците до края на годината. С креативен заложби, надарени с умения и разсъдък, уверени във опциите си и сериозни и взискателни към близките, вие имате ясна визия кое е положително и кое е неприятно. Въпреки това не трябва да прекалявате с опитите да подреждате живота на околните си и на вашите сътрудници, тъй като си печелите неприятели и рушите спокойствието в дните си. Не забравяйте, че 2020 година на Плъха и на Уран ви подарява благоприятни условия за победи, доходи, постоянни връзки, увереност в положителното бъдеще, а на фона на всичко това неприятностите ви се костват незначителни. Предстоят ви ползотворни пътувания и вложения. Важно е да отделяте внимание и на околните си. Бъдете бдителни през май поради властваща страст. Прибързаността е неразрешена през януари, юни, август и септември, само че през януари и септември не се колебайте да предприемете промени, водещи към напредък през Новата 2021 година.

Везни: Заплаха от бракоразвод

През 2020 година присъща негативна линия е, че когато получите сериозна забележка за работата си, бързате да я прехвърлите на някой различен. Когато осъзнаете, че губите пари, ненавиждате близките, само че не виждате грешката в себе си. Годината на Уран и на Плъха ви дава обещание работа, отлични резултати и доходи от личния ви труд. Годината поддържа работливите, умните, умеещите да мислят с разсъдъка си, а не с страстите си. От вас се желае да сте точни и прозорливи, далновидни и прозорливи, изключително при измененията, които ви сервира първата половина на годината. Пролетта ви подарява ентусиазъм и сили за работа, с цел да се докажете и да виждат вашата значителност. През лятото отговорността в персонален и настоятелен проект е водеща в дейностите ви.  Есента ви постанова да работите и стабилизирате ситуацията си, тъй като ваш съперник се пробва да заеме вашата позиция. Въпреки тези опити сте задоволени от постигнатото.  През април, август и декември бъдете умерени и не предприемайте инициативи, отложете и деловите и персонални диалози, които няма да са във ваша изгода. Успехът е с вас през януари–март, май–юли и септември–ноември. Ако сте фамилни и непременно държите да съхраните инцидентно почналата интимна връзка, проблемите ви ще са съществени и необратими и бракът ви ще завърши през декември. Не подценявайте поради персоналния си живот професионалния. През октомври стабилизирайте деловите си връзки.

Скорпион: Приемете компромисите и ще съумеете

През вашата 2020 година с лекост увличате близките с вашите хрумвания и желания в разнообразни сфери на живота. Бъдете виновни и дейни, тъй като в случай че не работите задълбочено, нямате причина да очаквате висока заплата или покачване. Стремите се на първо място към финансова непоклатимост.  Бъдете непрекъснати според условието на Плъха и на Уран, бъдете почтени и ще се чувствате добре във всяко отношение. Заради вашата емоционалност постоянно забравяте да сте рационални, прозорливи и рационални. Обичате комфорта и парите и мъчително преживявате безпаричието. Въпреки това годината дава обещание самопризнание и в професионалния, и в персоналния живот.  Идеализмът ви, незабележим за близките, е причина да поставяте необикновено високо летвата в условията си към хората. Научете се да живеете съгласно разпоредбите на сегашното и да бъдете компромисни в връзките си. Научете се на отговорност към самите себе си и към близките, на такт и на умеене да бъдете толерантни в връзките си. През пролетта не са изключени спорове. През лятото не се колебайте да оправите обтегнатите връзки месеци преди този момент, макар че няма по какъв начин да са същите, само че избегнете бъдещото опълчване. Трудностите ви чакат през март, юли и ноември. Начинанията планирайте през януари, април, май, юни август–ноември.  От вас зависи да посрещнете удовлетворени от постигнатото 2021 година.

Стрелец: Възможност за брак

През 2020 година е време да осъзнаете по какъв начин да станете незаменими, търсени и да се поставите по този начин, че да ви оценят по заслугите ви и да осъзнаят вашата полезност. Въпреки че годината не ви дава обещание лесни триумфи, ви подсигурява позитивни промени, даже и преход в нова професионална сфера. Живейте с настройката, че измененията ще са доста и непредвидени. Примирете се, че ще измененията възгледите си и целия си метод на живот. През годината постоянно сте подвластни на непознати стремежи, само че то е, тъй като желаете да сте потребни на хората към себе си. Раздавайте се с мярка. Във ваша изгода е да намерите златната среда сред вашите настоятелен и персонални връзки, с цел да имате повече време за фамилията си. Приключете остарели спорове, които обтягат връзките ви с ваши родственици. Разчитайте вярно прозренията ви за вашето бъдеще! Бъдете внимателни при познанства, тъй като вашият идеализъм може да ви срещне с хора, които не са от вашата среда, нито от подобаващото обграждане, а когато ви разочароват или се почувствате излъгани, страданията са единствено за вас. Успешните месеци са март–май, юли–октомври. Съхранете себе си от проблеми през февруари, юли и ноември. Необвързаните може да основат семейство през тази година. От вас зависи сполучливото привършване на годината и положителният старт на Новата 2021 година.

Козирог: Промени – дом, дете, сътрудник

През 2020 година  приходите ви са минимални, а вие сте разочаровани и отпуснати. През лятото финансовото ви състояние се стабилизира и задоволява визиите ви за имане и спокойни дни. Годината ви дава обещание удобни благоприятни условия за работа, за стабилизиране на фамилния живот, за среща с подобаващата половинка, в случай че още сте самотни. Годината на Плъха е в естетика с вашите житейски и морални полезности и ви поддържа, а годината на Уран ви постанова да се примирите с рутината, която ви носи непредвидени облаги и успокоение. С присъщите за вас разсъдък, самообладание и умеене да чакате подобаващия миг за деяние сте отлични стратези. Приятни за вас

неочакваности, непланирани пътувания и достижения пълнят вашето всекидневие. През март и декември страстта господства над дните ви и сте чувствителни към всяка споходила ви рецензия и несправедливост. Поради това постоянно стигате до разправии и отблъсквате скъпи за вас хора, както близки и родственици, по този начин и настоятелен сътрудници и сътрудници. Работете в нормалния темп, само че не забравяйте да си почивате, с цел да избегнете хронични болести поради изтощеност. От средата на годината очаквайте промени, ново жилище, основаване на семейство, раждане на дете, кой за каквото работи. Успехът е с вас през януари и февруари, в интервала април–юни и август–ноември. От вас зависи да посрещнете спокойни Новата 2021 година.

Водолей: Вземете бързи решения

През 2020 година мъчно възприемете това, което цени Плъхът, само че се преценявате с всичко, което ви постанова Уран - вашата планета шеф, както и осцилация 4 на годината, тъй като знаете, че рутината е ваш асистент.  С лекост променяте навиците и проектите си, с цел да сбъдвате фантазиите си, тъй като не търпите ограничавания. Лесно печелите, само че поради щедростта си бързо оставате с малко или въобще без средства, в случай че не сте спестовни. Застоят при започване на годината е поради вашите дейности, само че през лятото и есента заработвате добре и стабилизирате финансовото си положение. Годината ви е сложна, наситена с непредвидени събития и нуждата да взимате бързо решения. Усещате, че се постанова да измененията радикално живота си. Всичко остаряло ви се коства отживяло и излишно, а новите цели към момента не са избрани. През предходната година сте живели и работили измежду хора, които са ви отхвърляли. През 2020- а задачата ви е да се научите на верен метод на държание и другарство. Първите месеци на година няма да са леки, тъй като дейната работа ще отстъпва място на апатията, само че все пак няма да допуснете бездейност. Месеците на вашите триумфи са март–май, юли–октомври, а през декември с печеливши инициативи ще влезете щастливи от постигнатото в Новата 2021 година.

Риби: Израстване в кариерата

2020 може да е ползотворна и печеливша, в случай че бъде употребена градивно. Без значение какво професионално занятие сте избрали, годината ви дава обещание кариерно израстване. Естествените резултати са покачване на заплатата, нови настоятелен познанства, а също и персонални, присъединяване в нови планове и забавни пътешествия. Дали обаче - впечатлителни и променливи, вие самите сте способни да се приспособите към условията на Уран и Плъха, ще разберете след първите месеци на годината. Притежавате качества, които ви оказват помощ да жънете триумфи, по тази причина макар сложната година на Уран, имате шанса да почтено да надмогвате всички проблеми. През първата половина на годината тествания няма да липсват, само че вие сте подготвени с новите си хрумвания, които е време да поднесете и да бъдете подкрепени. От първия месец на годината планирайте работата си и бъдете дейни. Не единствено ще имате професионални достижения, а и ще срещнете авторитетни хора, които ви оферират взаимен бизнес. Дали ще приемете, зависи от персоналните ви ползи. Ако  имате желание да сменяте работата си, не го правете преди есента. В края на годината сте подготвени за нов старт, само че преди този момент е належащо да извършите всичко, което е по силите ви, с цел да избегнете неуспехите и терзанията. Месеците на вашите триумфи са януари, април– май, юли–септември, ноември и декември. От вас зависи да посрещнете, изпълнени с увереност, новата 2021 година. Дай твоята оценка: 5 от 1 гласа Известният астролог

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР