Алексей Петров беше застрелян в сряда по обяд. Убийството е

...
Алексей Петров беше застрелян в сряда по обяд. Убийството е
Коментари Харесай

Ето къде точно се е случил разстрела на Алексей Петров?

Алексей Петров беше убит в сряда по обяд. Убийството е осъществено с автомат над столичния квартал " Драгалевци ", на пътя, който води към хижа " Алеко ". Той е бил охраняван от трима телохранители, само че те са били на разстояние от жертвата, напомня " Нова телевизия ".

Достъпът до мястото е свободен към този момент. С ленти е оградена част от пътеката, която минава през гората и понякога излиза на пътя. В региона телефоните губят обсег.

Сигналът за стрелбата е получен в Министерство на вътрешните работи в 12.20 ч. в сряда. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които откриват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя беше откарана в " Пирогов " в тежко положение. Настанена е в противошокова зала, оповестиха за NOVA от Спешна помощ.

В сряда от Прокуратурата обявиха, че гардовете се разпитват. Жената, която беше ранена, ще даде показания, незабавно щом положението ѝ го разреши. Тя е настанена в " Пирогов " и ѝ предстоят две интервенции.

„ Проучваме маршрута на жертвата и организираме издирвателни дейности и събиране на доказателства. Огледите не престават ”, съобщи още Тодоров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР