Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков, с

...
Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков, с
Коментари Харесай

Борисов за Алексей Петров: Винаги казвам истината, провеждали сме срещи

Алексей Петров беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го елементарни, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след тези пет следващи ли, какъв брой избори бяха, най-малко за значимата законодателна рамка да е реалност “, сподели Бойко Борисов, запитан за коментар във връзка убийството на Алексей Петров.

„ Аз постоянно споделям истината. Така че срещи сме провеждали – с него, той с тях, назад. За да може някакво даже нежно доверие да си имаме “, уточни водачът на ГЕРБ. „ От мен не, по време на диалозите - не. Ако е имало нещо друго, това не е към мен въпрос “, отговори Борисов на въпрос обещаван ли е на Алексей Петров пост в ДАНС. 

„ Считам, че „ Балкански поток “ във времето, в което Турция и Гърция, натовски страни, направиха всичко допустимо и вършиха всичко допустимо да изолират България от трасетата за транспорт на газ, всичко да минава през Турция и Гърция, ние успяхме да се преборим и да си създадем „ Балкански поток “, който е 100% държавен “, сподели Бойко Борисов във връзка оповестени от неправителствената организация „ Антикорупционен фонд “ данни, в които се твърди, че има писмо на съветски политик, който загатва построяването на газопровода. Вчера от Софийската градска прокуратура се самосезираха във връзка публикуваната в медии информация с изказвания за нарушавания. 

„ 100% ваша благосъстоятелност и сега е печатница за пари за българските жители. Всяка година в порядъка на 700-800 млн. лв. влизат във вашите джобове, на всички българи. Това, в случай че е неприятно, и в случай че би трябвало да се изяснявам за какво не е в Гърция, за какво не е в Турция. Аз не съм народен изменник, в противен случай - правил съм всичко в интерес на българите “, съобщи Борисов. Той се обърна към публицистите с апел да проверяват имало ли е среща в Москва сред настоящия министър на районното развиване и благоустройство Андрей Цеков и съветския народен представител Александър Бабаков (руският политик, упоменат в данните на „ Антикорупционен фонд “ бел.ред.).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР