Алексей Навални неведнъж признава в интервюта: щом видях Юлия, веднага

...
Алексей Навални неведнъж признава в интервюта: щом видях Юлия, веднага
Коментари Харесай

Коя е вдовицата на убития Алексей Навални – Юлия (Жената, която опозиционерът обича цял живот – Снимки)

Алексей Навални нееднократно признава в изявленията: щом видях Юлия, незабавно разбрах: това е бъдещата ми брачна половинка. Запознали се по време на отмора в Турция, само че и двамата приели съществено взаимните си благосклонности. Следователно празничната романтика доста скоро завърши с предложение и женитба.

След години брак Навални беше сюрпризиран, че срещата му с бъдещата му брачна половинка въпреки всичко се състоя. Тогава съответстваха толкоз доста условия, че по-късно беше просто невероятно да не вярваш в ориста. На отмора в Турция и двамата взеха решение да отидат на една екскурзия и седнаха един до различен в рейса. Това съвпадане  предопредели живота и на двамата. Те незабавно започнаха да поддържат връзка и след завръщането си в Москва не не помниха един за различен.

Трябва да се каже, че Навални беше решен през цялото време на този разказ. Година откакто се срещнаха, те имаха превъзходна женитба, а година по-късно в фамилията се появи първото дете. Момичето се споделяше Дария. През 2008 година двойката стана родители за повторно, роди им се  син Захар.

Преди ареста на Навални фамилията прекарваше доста време дружно. Всички обществени мрежи на съпрузите бяха цялостни със взаимни фотоси. Изненадващо е, че скандалният политик беше толкоз гальовен брачен партньор и виновен татко. Самият Алексей постоянно споделяше, че има шанс в брака си. Той съумя да се срещне със своя човек, тъй че за него времето със фамилията му е същинска отмора.

Когато Алексей беше задържан и процесът стартира, брачната половинка му го поддържаше от самото начало и идваше на всяко съвещание. Навални, първо от следствения арест, а по-късно от колонията, написа трогателни писма до Юлия с изказвания за обич.

" Може да е малко плашещо... Но той не отстъпва и аз няма да се дам... И му се удивлявам не тъй като ми е брачен партньор, а тъй като съм негов покровител и индивидът, който знае по-добре от всеки различен какво му костват всички тези неща “, сподели Юлия пред Thesymbol.ru.

В живота на политика не е имало други съществени връзки, той е живял цялостен живот, обичайки една жена. Ето за какво в този момент, когато чиновниците на FSIN оповестиха, че опозиционерът е умрял в колония, явно това ще бъде най-голямата покруса за брачната половинка му Юлия Навална.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР