Алексей Навални е бил „здраво вързан за ръцете и краката“

...
Алексей Навални е бил „здраво вързан за ръцете и краката“
Коментари Харесай

Алексей Навални е бил здраво вързан преди да умре

Алексей Навални е бил „ крепко вързан за ръцете и краката “ четири до пет часа преди да бъде разгласен за мъртъв, твърди нов отчет. Руската правозащитна организация gulagu.net твърди, че съдебномедицинският специалист, който е изследвал натрупа на 47-годишния опозиционен водач, е бил подложен на напън от тайните служби да скрие откритията си.

Първоначалните съветски отчети споделят, че Навални е умрял от „ откъснал се кръвен съсирек “ в пъклен арктически затвор – наименуван „ Полярен вълк “, където е бил затворен в акт на политическа принуда.

Сега в къс отчет организацията сьобщава: „ Съдебномедицинският специалист е бил под напън да скрие откриването на кръвни съсиреци... в мускулите на прасеца и ръцете “. Това демонстрира „ формиране на кръвни съсиреци вследствие на нарушение на естественото кръвообращение “.

Съобщава се още, че правосъдният специалист " е бил податлив да има вяра, че четири до пет часа преди настъпването на биологичната гибел, пандизчията е бил вързан и ръцете и краката му ". Крайниците му " са били крепко вързани, тъй че кръвта да застоява и в нея да се образуват кръвни съсиреци, които по-късно запушват белодробната артерия и кръвоносните съдове на мозъка ", се споделя в изказване на организацията, ръководена от Владимир Осечкин.

Не бяха показани доказателства за изказванието за директно физическо принуждение, само че западни водачи и други съветски опозиционери към този момент твърдяха, че Навални е бил погубен по заповед на Владимир Путин.

Експертът по криминалистика и следователите от Следствения комитет „ са подложени на мощен напън от страна на Федералната работа за сигурност (ФСБ) за възпрепятстване на следствието “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР