Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в сезон четири

...
Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в сезон четири
Коментари Харесай

Александрина и Иван отпаднаха от „Един за друг” на метри от финала

Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в сезон четири на „ Един за различен “, се сбогуваха с сантименталната конкуренция тази седмица. Двамата не съумяха да се оправят с нито едно от провокациите и по този начин се озоваха на елиминация против Виктория и Георги.

Последната „ Супердвойка на седмицата “ - Димана и Христо, получи специфична привилегия, която се оказа от основно значение за развоя на играта. Те трябваше да лишават един глас и избраха да лишат от прегръдка точно най-близките на Сани и Иван – Виктория и Явор. След като не получиха поддръжка от никого, фамилията от Кюстендил си потегли от надпреварата на крачка от финала.

Предизвикателството за двойки тази седмица изправи участниците пред атрактивен шопинг без ръце. За да се оправят сполучливо със задачата, сътрудниците трябваше да показват добра съгласуваност и отлична връзка. Изпитанието се оказа непостижимо за Александрина и Иван, които след многократни опити се отхвърлиха.

В резултат от решението им, двамата се озоваха непосредствено на елиминация. Три пъти по-бързи от останалите бяха Габриела и Десислав, които с изключение на финансов бонус, получиха и имунитет от играта за избавление. Те станаха и първите полуфиналисти в предаването. 

Четири двойки се впуснаха в борба за избавление – Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо.

Предизвикателството изискваше готовност на мозъка и тялото, а участниците трябваше да слагат избрани плочки с изображения върху нестабилна маса. Отлична памет и забележително успокоение демонстрираха Димана и Христо, които станаха първи в играта. Най-бавните Викси и Георги се изправиха на елиминация против Сани и Иван. 

Следващата седмица надпреварата навлиза в полуфиналния си стадий, а тествания към този момент ще бъдат единствено тандемни. Специална изненада чака участниците, а първото им предизвикателство ще бъде рисково и високо. Какво ги чака, не пропускайте в новите епизоди на „ Един за различен “ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете, и формалния на предаването.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР