Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов -

...
Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов -
Коментари Харесай

Дъщерята на Фатик изпаднала в истерия, след като научила за убийството му

Александра Тюркмен - дъщерята на митичния предприемач Филип Найденов - Фатик. Тя е дизайнер на облекла. Живее сред Ню Йорк и София и за първи път ще я видите такава каквато в никакъв случай не сте предполагали - уязвима, пораснала и подготвена да опише историята си със личните си думи.

" Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше същинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше комплицирана. Отскоро обаче не сме дружно с индивида X ", показа тя в искрено изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо по Nova. 

" В моите очи той към момента е тати. Той е най-хубавият татко, което е далеч от истината. Защото той не беше от бащите, с които учите писмеността или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила върховен фанатизъм по отношение на неговата персона. Идеализирам го, да ", каза тя.

По думите на Александра в никакъв случай не ѝ се е налагало да върви с защита, даже когато татко ѝ е бил жив. 

Александра си спомня всичко от деня на убийството на Фатик.

" Навън валеше. Аз изпаднах в една доста тежа нервност, даваха ми валериан. Спомнях си по какъв начин се прибирах у дома, имаше вестници с първа страница: " Най-малко 30 патрона в тялото на Фатик ", спомня си Александра.

Какво описа тя за този ден гледайте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР