Александра Петканова проплака в социалната мрежа и призна пред всички

...
Александра Петканова проплака в социалната мрежа и призна пред всички
Коментари Харесай

Алекс Петканова съсипана от нов удар, отчаяно моли за помощ

Александра Петканова проплака в обществената мрежа и призна пред всички какъв брой е унищожена, а повода е не какъв да е, а детето, й - Габриел. Тя безусловно моли за помощ и не знае какво да прави.

Няма по какъв начин да не отбележим, че преди дни стана ясно, че моделката се разделя с половинката си Даниел Петканов. След пауза и доста шушукания двамата взеха решение да признаят, че публично се развеждат. 

По думите им повода е несходство в характерите. Това в действителност не е и първата им рецесия - преди няколко месеца двамата взеха решение обществено да признаят, че се карат за пари и жилища и връзките им са пагубни и трагични. 

Към днешна дата двамата към този момент публично са в процедура на бракоразвод, само че настояват, че ще запазят положителните си връзките.

Тази седмица обаче Алекс проплака за друга, по-голяма драма - детето й - Габриел се е разболял. Той  има висока температура, а тя се чуди какво да прави. " Той спи, само че се чудя да го събудя ли, с цел да му дам лекарство или да го оставя самичък да се бори ", пита тя майките, които я следват.

Малко по-късно Петканова призна, че мненията са били полюсни и, тъй като Габриел е бълнувал и е имал разтревожен сън, тя е решила да му даде лекарство. На идващия ден обаче, обстановката се е повторила и тя се е принудила да продължи с медикаментите, пишат от jenata.bg. 

24 часа по-късно Габриел към този момент е малко по-добре и заведен на доктор за проучвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР