Александра и Даниел Петканови отново са заедно! И което е

...
Александра и Даниел Петканови отново са заедно! И което е
Коментари Харесай

Бомба! Алекс и Дани Петканови се събраха! Дори нямали развод

Александра и Даниел Петканови още веднъж са дружно! И което е още по-забавно - двамата нямат формален бракоразвод, а просто краткотрайно се били разделили, споделиха близки до фамилията. Само преди дни Дани и Алекс дружно отлетяха за Тайланд дружно със сина си „ по работа “. Ако въобще са имали в миналото проблеми във връзката си, то фактът, че са дружно, в един хотел, а и в една стая, би трябвало доста да приказва на почитателите им, написа България Днес.

Самата Алекс разяснява с вдъхновение, че синът им Габриел за първи път се е качил на аероплан и за него прекарването е било извънредно занимателно. „ Това пътешестване е като глътка пресен въздух за мен, с цел да си умря от мен самата! Цялата история е доста вълнуваща, само че не мисля да описвам в този момент, тъй като съм пристигнала да си почивам ! (истинското предизвикателство в моя живот). Габриел хвърча за пръв път със аероплан и въпреки и с инфарктни обстановки по пътя към задачата, ето ни в този момент! Тук и в този момент, както е съвременно да се споделя “, написа Петканова от Тайланд. Двамата любовници не загатват, че са дружно на отмора, само че след нея и Дани Петканов се тагна от красивата азиатска страна. Той пусна рекламна фотография и очевидно няма да си почива, както се е заканила Александра.

Преди година и повече Дани и Алекс се разделиха, като още тогава медиите заподозряха, че раздялата е следващ пиар ход на инфлуенсърите, които са способни на всичко за реклама и пари. Първият, който изиска раздялата, бе Даниел. Във видео той изясни в детайли обстановката, довела до решението му, като опроверга изказванието, че до него е довела появяването на трети човек , намесил се във връзката им, създавайки любовен триъгълник. От думите му излиза наяве, че той не е оставил майката на детето си, тъй като е спрял да я обича, в противен случай, журналистът намерено декларира, че продължава да изпитва мощни усеща към нея, само че в избран миг просто е почнал да се усеща притиснат и под напрежение от нейните условия, които не е съумял да покрие.

„ Тя желаеше да бъда тъкмо толкоз упорит, трудолюбив и обществен, колкото нея. Това не е неприятно, само че в последна сметка, в случай че някои неща не ти идват от вътрешната страна , не се получава “, сподели той, разяснявайки, че другите обороти, през които водели живота си, последователно довели до разминаването и отчуждаването им. Доскорошният водещ на „ България търси гений “ обаче акцентира, че изреченото от него напълно не значи, че по през целия ден лежи на дивана, бездействайки, а че методите му за реализиране на неговите цели са разнообразни от тези на Александра, която работела неуморно за сбъдването на своите - факт, отричащ напълно, че тя е меркантилна златотърсачка, както посочи той.

Някогашният участник в предаването „ ВИП брат “ не скри, че упоменатите към този момент условия са го предиздвикали да предприеме единствената крачка, която съгласно него е била в положение да го запази като човек и мъж, служейки като добър образец за сина им Габриел, а точно да жертва брака си. Е, хубавото е, че всичко това е за пред света, а двамата просто очевидно са били изтощени един от различен и са си дали малко отмора. В последна сметка в този момент са дружно и най-вероятно по този начин ще бъде и отсега нататък.

Алекс и Дани се венчаха през 2017 година в къщата на „ ВИП брат “. Малко по-късно се появи и синът им Габриел, който също от дребен мама Алекс направи инфлуенсър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР