Александра Гърдева изгуби голям брой от своите почитатели! Елементарните знания по

...
Александра Гърдева изгуби голям брой от своите почитатели!
Елементарните знания по
Коментари Харесай

Обрат! Алекс изгуби любовта на зрителите на „Ергенът“ заради „розАво“

Александра Гърдева изгуби огромен брой от своите фенове!
Елементарните познания по български език на Алекс отвратиха доста от феновете на „Ергенът“. Хипнотерапевтката стана за срам в последния епизод на предаването, като сподели „розАво“ и бе поправена не от кого да е, а от дамата, която счита, че Освобождението на България е станало през 681 година, а точно Благовеста Бонбонова.



Алекс се разсърди грубо на Блага, тъй като я изложи пред всички и направи огромен скандал. В същото време обаче неприятните й знания не останаха незабелязани от феновете, които я разкритикуваха в мрежата.

„Значи да ви кажа, Александра много ми падна в очите. Не е допустимо да си психолог и да консултираш други хора и да имаш такива обикновени пропуски по български език. Тези пропуски дружно с тези по българска история на предните игри и това, че не знае прекалено много обстоятелства за Виктор демонстрира, че не си напъва мозъка доста много…“ – написа Т. К.

Припомняме, че Александра се изложи грубо и по време на играта за познания, като върхът беше, че постави като създател на „История славянобългарска“ Иван Вазов.

Хората към този момент стартират да се съмняват дали въобще Алекс е психолог. Особено откакто не съумя да даде никакъв съвет на Виктор, когато той й изиска нощес.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР