Александра Богданска има нов мъж в живота си, упорито се

...
Александра Богданска има нов мъж в живота си, упорито се
Коментари Харесай

Александра Богданска крие любовник милионер

Александра Богданска има нов мъж в живота си, настойчиво се шушука в светските среди. Манекенката показва доста по-висок стандарт след развода си с Даниел Петканов и това прави усещане на феновете ѝ. Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, в това число и с чисто ново Porsche, и се хвали с дизайнерски облекла и аксесоари за хиляди левове, написа " Уикенд ".

Запознати издават, че Александра има състоятелен ухажор, само че към този момент е решила да го крие и да не го демонстрира в общественото пространство, с цел да не дава мотиви за още злословия. Красавицата от Благоевград сякаш доста страдаше по някогашния си брачен партньор, но очевидно се е осъзнала и е решила, че няма смисъл да рони повече сълзи за него.

Покрай свои прятелки тя се срещнала с настоящия си съкровен сътрудник, който разполагал с в действителност доста средства и не спирал да я глези. Богданска печели добре от работата си на модел и инфлуенсър, само че в последно време демонстрира много по-лъскав метод на живот, в сравнение с преди развода. Всяка седмица тя си купува облекла, обувки и аксесоари от най-новите сбирки на първокласните марки за хиляди евро, а почитателите ѝ се питат кой заплаща за всичките тези екстри.

Слуховете, че дългокраката хубавица има нов покровител стигнали и до ушите на Даниел, който не можел да си откри място от гняв. Известно е, че той е бил основателят на раздялата им, само че в този момент ревността го измъчвала и почнал да се чуди дали не е сбъркал, зарязвайки майката на сина си. Лудият кореспондент също не си губел времето и ходел по дами, само че те били много по-семпли от претенциозната Александра.

Петканов и Богданска са разграничени от началото на годината, а се разведоха публично напролет. Първоначално манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, тъй като фантазиите ѝ за щастливо семейство били убити. През този интервал тя отслабнала с 9 кг и към момента е слаба като вейка. От стрес косата ѝ почнала да пада. По думите ѝ страдала и от бодърствуване. Неотдавна Алекс пусна видеоклип, в който в детайли изясни по какъв начин се е справила с болката. За задачата провеждала сеанси при прихолог, който я направлявал да преоткрие себе си. Хубавото в тази ситуация е, че този път риалити звездите не се разделиха с величествен скандал и съумяха да запазят естествена връзка в името на 3-годишния им наследник Габриел. Това не е и първата им раздяла. Още преди да сключат брак те се изпокараха доста грозно поради невярност на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал неведнъж, за което той си призна във „ ВИП Брадър ”.

След сватбата сякаш и двамата зарязали тези осъществявания, само че тогава пък се появили други проблеми. Даниел почнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, само че след присъединяване им в риалити формата обстановката се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион почитатели в " Инстаграм ". Лудият кореспондент също се оправя добре, само че не може да задмине някогашната си по известност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР