Александър Зверев отпадна от Откритото първенство на Австралия след трисетова

...
Александър Зверев отпадна от Откритото първенство на Австралия след трисетова
Коментари Харесай

Зверев: Знам, че една загуба не е краят на света

Александър Зверев отпадна от Откритото състезание на Австралия след трисетова загуба от Милош Раонич на осминафиналите. Германецът бе драматичен в първите два сета и заигра чак в третия, само че към този момент бе прекомерно късно. Така за следващ път на шампионат от Големия шлем Зверев не съумява да оправдае упованията.

" В момента не съм благополучен, само че не съм депресиран. Всичко е наред. Това е тенис мач. Научих се, че когато загубиш мач, това не е краят на света. Ако мислех по различен метод, щях да съм депресиран 20 пъти в годината ", показа Зверев след мача.

" Играх едва. Особено първите два сета играх извънредно. В началото на третия сет започнах да играя малко по-добре, само че към този момент беше прекомерно късно. Нямах време за по-дълга отмора. Доволен съм по какъв начин приключи сезона, не се окайвам. Нямаше задоволително време и започнах подготовка. Това е ситуацията. Така е при нас, тенисистите ", добави той. Германецът изясни, че присъединяване му във Финалите на ATP, които завоюва, се е отразило на времето за отмора и предсезонната подготовка.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР