Александър Зверев не е сред най-големите любители на двойковата игра

...
Александър Зверев не е сред най-големите любители на двойковата игра
Коментари Харесай

След загуба на двойки: Зверев наруга съдията и нападна стола му с ракетата си

Александър Зверев не е измежду най-големите фенове на двойковата игра и това значително е разбираемо, имайки поради много скромните умения на Саша при волетата. Самият германецът се майтапи, че можем да го забележим наоколо до мрежата, единствено когато се ръкува с съперника или спори със съдията. Все отново тенисистът има значителен опит в шампионатите при тандемите, тъй като постоянно в предишното си партнираше със своя брат Миша, който е цялостна негова диаметралност и е измежду играчите с най-хубави изяви край филето.

Двамата даже имат извоювана купа в ATP Тура, която датира от конкуренцията в Акапулко през 2019-а година, а в този момент международният номер три още веднъж взе решение да се включи в схемата при дуетите в мексиканския град. Този път някогашният първенец сплоти сили с двойковия експерт Марсело Мело, с който са най-хубави другари отвън корта.

Новосформираният тандем обаче претърпя поражение и беше надвит в трисетова борба от опитните Хари Хелиоваара и Лойд Гласпул, които целогодишно се състезават един до друг и образно демонстрираха доста по-добрия си синхрон по отношение на своите противници. Загубата пък не понесе по никакъв начин добре на германеца, съдейки по последвалите му реакции.

Зверев стартира да ругае основния арбитър и нанесе поредност от удари по неговия стол, като го поглеждаше вледеняващо при всеки обособен контакт на ракетата му с работното място на арбитъра. Действията на Саша несъмнено даваха тип на някакъв опит за заплашване и занапред следва да разберем дали играча ще бъде осъден по някакъв метод за държанието си.

This is absolutely unacceptable.

Something should be done here...
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР