Александър Зверев беше осъден от съд в Берлин да плати

...
Александър Зверев беше осъден от съд в Берлин да плати
Коментари Харесай

Осъден за физическо насилие: Зверев ще трябва да плати 450000 евро на майката на детето му

Александър Зверев беше наказан от съд в Берлин да заплати санкция за физическо малтретиране на майката на детето му, оповестиха юристите на немския тенисист, представени от Ройтерс.

Бившият номер две в света и сегашен девети в ранглистата на ATP, отхвърля обвиняването, отправено против него от някогашната му другарка Бренда Патеа, че е била жертва на телесна щета по време на спор сред двамата през 2020-та година. 

The Guardian заяви, че районният съд Тиргартен в Берлин е глобил Зверев с 450 000 евро, а тенисистът следва да апелира глобата. Припомняме ви, че олимпийският първенец и Патеа имат 2-годишна щерка на име Майла, която живее с майка си и рядко има допир до своя татко.

Самият играч не за първи се сблъсква с нещо сходно, откакто от ATP бяха разкрили следствие против него, което беше инициирано от показанията на друга негова някогашна другарка - Олга Шарипова. Рускинята упрекна Зверев в домашно принуждение, само че неналичието на доказателства докара до прекратяването на процеса.

Alexander Zverev has been issued a penalty order for an abuse claim made by ex-girlfriend Brenda Patea.

Fined €450,000, Zverev is contesting the German court`s decision. The Berlin public prosecutor’s office had sought the order in July.

(h/t )
— TENNIS (@Tennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР