Александър Йорданов. СНИМКА: ФЕЙСБУКАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ЩО ЗА СЛЕПОТА

...
Александър Йорданов. СНИМКА: ФЕЙСБУКАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ЩО ЗА СЛЕПОТА
Коментари Харесай

Каква е целта на предизборна коалиция ДБ-ПП? Да бъдат заедно на власт децата и внуците на бившата комунистическа и ДС номенклатура

  Александър Йорданов. СНИМКА: ФЕЙСБУК
Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ЩО ЗА СЛЕПОТА Е ТОВА?

Каква е задачата на възможна предизборна коалиция ДБ-ПП. Според тях това е успеха на изборите. Но съгласно всички, които схващат от политика, тази цел е да върнат Българска социалистическа партия на власт. Те един път го направиха, въпреки и единствено за 7 месеца. Услади им се. И в този момент се сплотяват за същото. Защото е реалност, че няма по какъв начин Българска социалистическа партия да се върне на власт, в случай че не разчита на приятелското рамо на Демократична България и Политическа партия. Това демонстрира социологията.

Така че приказките за „ промени “ и „ модели “ са за наивници. Истината е, че задачата е да бъдат дружно на власт децата и внуците на някогашната комунистическа и Държавна сигурност номенклатура. И това е толкоз явно, че само не го виждат публицистите от Българска национална телевизия, Нова телевизия, БТВ, БНР, Дарик радио, „ Капитал “, „ Сега “.

Странна слепота, която ме навежда на мисълта, че и там работят основно дечурлига на някогашната комунистическа и Държавна сигурност номенклатура. Но постоянно съм бързал да прогоня тази мисъл и съм обяснявал тази им слепота с непрофесионализъм. Защото още веднъж ще повторя. Няма по какъв начин Демократична България и Политическа партия да ръководят без Българска социалистическа партия. Така че не ги слушайте, какво приказват предизборно. Важно е какво се канят да сторят следизборно.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР