Александър Йорданов не е кандидат на СДС. Той влезе в

...
Александър Йорданов не е кандидат на СДС. Той влезе в
Коментари Харесай

Лукарски: Александър Йорданов не е от СДС, човек е на ГЕРБ и Цветанов

" Александър Йорданов не е претендент на Съюз на демократичните сили. Той влезе в листата в несъгласие на всички правила и устави на Съюз на демократичните сили. За мен той е претендент на ГЕРБ ", съобщи някогашният водач на сините Божидар Лукарски пред бТВ.

Той изясни и за какво счита по този начин.

" Г-н Йорданов се отдръпна от дълго време от политическия живот и не е доста наясно какво се случва. В последните години господин Йорданов не е криел своите благосклонности към ГЕРБ и Цветан Цветанов. Точно с това си изяснявам неговата позиция в листата. Не желая да приказвам повече за Александър Йорданов, тъй като му вършим непотребна реклама ", сподели още Лукарски.

Бившият водач на Съюз на демократичните сили употребява опцията на тв изявата си и да удари едно рамо на Кобрата, който има проблеми със абсурда с пресоленото Суши.

" В момента съм в Лос Анджелис. Гледах мача на Кубрат Пулев. Мога да кажа, че тук всички гласове, които се чуват, са на негова страна. Видях лицето Джени Суши и мога изрично да заявя, че тя се приближава доста близо до стандарта за човек, който упражнява най-древната специалност на света ", сподели още Божидар Лукарски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР