Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукВ Брюксел коментират опита за убийство

...
Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукВ Брюксел коментират опита за убийство
Коментари Харесай

Атентатът срещу главният прокурор Гешев е акт на омраза

Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

В Брюксел разясняват опита за ликвидиране на Главния прокурор на България като тежко закононарушение против демокрацията. Основната теза е, че със своята дейна активност той е засегнал доста надълбоко така наречен мафия, която в България се състои от лица с генезис от комунистическите среди, които са натрупали несметни благосъстояния по време на така наречен преход и по това са близнаци на съветската олигархична мафия. А и са свързани с нея.

Коментира се и визитата на господин Гешев в Киев, за която сведенията са, че той е осъществил чудесно съдействие с украинските си сътрудници за секване на съветска агентурна мрежа в България. Припомня се фактът, че господин Гешев е прокурорът, който е подхванал дейности за откриване на такава мрежа, вследствие на което от България са експулсирани съветски сътрудници, настоящи под дипломатическо прикритие.

Коментарите в Брюксел не отминават и обстоятелството, че с изключение на директни причинители на атентата, които следва да бъдат разкрити, има и така наречен морални причинители на незаконното действие. Това са тези среди в българското общество, които сами се саморазкриха като такива, лансирайки директно след атентата версията за „ инсценировка “. Това са публични среди, които станаха известни с проведените и подкрепени от олигарси „ цивилен митинги “ през 2020 година против дясноцентристкото държавно управление на премиера Бойко Борисов. Пропагандираната тогава от тях „ смяна “ доста бързо се изроди в замяна на обичайни европейски политически и морални полезности.

Чрез нея в българското общество се настани трайно езикът на омразата, който от своя страна докара и до дейности подбудени от ненавист. Такова точно деяние е атентатът против Главния прокурор. Логично е да се допуска, че след несполучливите опити той да бъде отхвърлен от поста си по законодателен път, за което бе вложена доста социална и медийна сила, в олигархично-политическото задкулисие е взето решение за физическото му очистване, даже и с цената на убийството на цялото му семейство. Става дума за чудовищно закононарушение, което се родее единствено с болшевишките приестъпления по време на Сталиновия режим. Очевидно е в този смисъл, че има среди в българското общество, за които „ смяната “ няма морални задръжки, тя е подготвена да осее своя път към властта и с трупове. А това към този момент се отразява извънредно неприятно на имиджа на България в Европейския съюз и в допълнение усилва рецесията в страната.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР