Александър Везенков записа 14 минути на паркета при загубата на

...
Александър Везенков записа 14 минути на паркета при загубата на
Коментари Харесай

Александър Везенков и Сакраменто Кингс изпуснаха победата срещу Бостън Селтикс в късна драма

Александър Везенков записа 14 минути на паркета при загубата на Сакраменто Кингс с 101:100 против водача в Източната конференция Бостън Селтикс. Това бе второ следващо проваляне за " кралете ", което ги отдалечава от непосредствено класиране за плейофите.

Българинът влезе от пейката и записа 6 точки, при 2/7 пукотевица от игра, 2 битки и 1 асистенция.

Двубоят закупи напълно нова динамичност при 98:79 в последната четвърт. Сакраменто, поведен от звездите си ДиАрън Фокс и Домантас Сабонис, стопи за 5 минути преимуществото на Селтикс и даже поведе с 100:99 при оставащи 27 секунди, с помощта на седмата тройка на Фокс.

7.4 секунди преди края на дуела, Тилман върна водачеството на Бостън 101:100. След таймаута на треньора на " кралете " Майк Браун последва нахлуване, при което Сабонис изпусна, а съотборниците му не съумяха да осъществят добавки.

Най-резултатни за Сакраменто бяха нормалните заподозряни ДиАрън Фокс с 40 точки и Домантас Сабонис с 16 точки и 16 битки.

Селтикс бяха подкрепени от положителния мач на резервата им Пейтън Причърд, който означи 21 точки и Кристапс Порзингис с 20 точки и 11 битки.

" Кралете " са на осмата позиция в Западната конференция с актив от 44 победи и 33 загуби, като могат да бъдат изпреварени през днешния ден от ЛА Лейкърс, в случай че те завоюват семейството си на Кливлънд.

Бостън са непоклатими на първото място в Източната конференция с 61 победи и 16 загуби.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР