Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс, но

...
Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс, но
Коментари Харесай

Везенков се завърна в игра, но Сакраменто отново загуби от Ню Орлийнс

Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс, само че отборът позволи втора поредна загуба от Ню Орлийнс като посетител. Българският баскетболист пропусна дуела преди два дни поради болежка в палеца, само че тази нощ записа 10 минути на паркета при провалянето със 112:117.


Везенков съумя да осъществя единствено една от петте си стрелби, като приключи с 3 точки, 2 битки и 2 изгубени топки. В игра за Кингс се завърна и Трейл Лайлс, който лекуваше травма в последните месеци, като той се регистрира с 12 точки и 8 битки за 27 минути игра. Лайлс играе на позицията на Везенков и неговото завръщане може да ограничи минутите на българина.

Ню Орлийнс влезе с преднина от 14 точки в последната четвърт, само че гостите направиха мощна серия и даже поведоха с 1 точки, преди въпреки всичко Пеликанс да надделеят в заключителните минути. Зайън Уилямсън осъществя 25 точки, 5 битки и 6 асистенции за спечелилите, а Брандън Инграм добави 23 точки. За Кингс Де " Арън Фокс вкара 26 точки, а центърът Домантас Сабонис приключи с 23 точки, 9 битки и 6 асистенции.

След второто си следващо проваляне Сакраменто заема шесто място на Запад с баланс 8-6. Ню Орлийнс е на девета позиция в същата конференция с 8 победи и 7 загуби. За Кингс следва посещение на Минесота Тимбърулвс в събота от 3:00 часа българско време. Това ще бъде шеста поредна аудиенция за отбора на Майк Браун. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР