Александър Везенков най-накрая ще защитава цветовете и на български клубен

...
Александър Везенков най-накрая ще защитава цветовете и на български клубен
Коментари Харесай

Александър Везенков избра своя отбор за БФБ е-баскет лигата

Александър Везенков най-сетне ще пази цветовете и на български клубен тим. Звездата на мъжкия народен тим и състезател на Олимпиакос избра да играе за Балкан в БФБ е-баскет лигата, която започва другата седмица.

Везенков избра екипа на " зелените ", с които татко му Сашо Везенков печели купата на България през 1987, 1988 и 1989 година, а също и Купата на България през 1986, 1987 и 1988 година Националът доста пъти е показвал любовта си към своя Ботевград. Последният му жест бе подаяние от 10 000 лева за подкрепяне на активността на болничното заведение в Ботевград и обществените заведения в общината. Преди време пък провежда баскетболен празник за децата в града " Играй с Везенков ".

Днес в 19.00 часа изтича крайният период за записване за БФБ е-баскет лига. Желаещите да се включат към момента могат да сторят това с попълването на регистрационната форма на уеб страницата на БФБаскетбол.
БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която провежда електронен вид на своето състезание. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, само че федерацията води диалози и за телевизионно лъчение онлайн на някои от срещите.

Турнирът ще се организира на игрова подпора PlayStation4 и ще е основан на играта NBA2K20, само че в специфична версия, която разрешава всички състезатели да играят с български тимове. Всички сформира в играта ще бъдат с истинските си баскетболисти, само че ще бъдат приравнени с рейтинг 80, с цел да няма привилегировани участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР