Александър Везенков изигра първия си мач с екипа на Сакраменто

...
Александър Везенков изигра първия си мач с екипа на Сакраменто
Коментари Харесай

Везенков вкара най-много за Сакраменто в дебюта си


Александър Везенков изигра първия си мач с екипа на Сакраменто Кингс. Българският баскетболист се включи добре, само че отборът му загуби с 99:112 против. Това беше първа среща от предсезонната подготовка.

Везенков влезе като запаса и стана най-резултатният състезател за отбора си. Той приключи с 12 точки, като добави 2 битки и 1 асистенция за 11 минути игра.

Треньорът на Сакраменто Майк Браун употребява 20 баскетболисти, като четирима от тях – Домантас Сабонис, Кийгън Мъри, Де’Арън Фокс и Трей Лайлс, играха по 16 минути.

„ Винаги е друго, когато играеш, а не гледаш по малкия екран. Това беше първият мач от подготовката, към момента се опитваме да сглобим пъзела. Очевидно резултатът не е най-хубавият, само че би трябвало да имаме вяра в процеса и в тренировките “, сподели Везенков.

„ Това е друга игра. Дори и в контрола, скоростта е друга. НБА е малко по-бърза. В Евролигата би трябвало да четеш играта повече. Две изцяло разнообразни игри, само че всяка има своята хубост “, добави българинът.

Sasha's first NBA bucket
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР