Александър Везенков и отборът му Сакраменто Кингс записаха втора загуба

...
Александър Везенков и отборът му Сакраменто Кингс записаха втора загуба
Коментари Харесай

Везенков и Сакраменто допуснаха драматична загуба с кош в последната секунда

 Efbet2023 Horizontal
Александър Везенков и тимът му Сакраменто Кингс записаха втора загуба от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада. “Кралете " отстъпиха със 101:102 при гостуването си на Голдън Стейт Уориърс. 

Седемкратните първенци доближиха до триумфа след надвит панер на Клей Томпсън от приблизително разстояние с оставащи две десети от постоянното време.

По този начин  " воините " записаха втората си поредна победа над " кралете " през сегашния сезон, а единствените две загуби на калифорнийци са точно от Голдън Стейт. 

Александър Везенков се появи от аварийна пейка и записа малко над 17 минути минути на паркета за Сакраменто. Този път стрелбата му обаче не вървеше, като беше прецизен единствено един път от шест опита. Българинът приключи с две точки и пет овладени битки, като и трите му стрелби от зоната за три точки бяха неточни.

В отсъствието на Ди’Аарън Фокс другата звезда на Кингс - Домантас Сабонис, поведе колоната на отбора си с 23 точки, 11 битки и 8 асистенции, като беше покрай трипъл-дабъл. Малик Монк означи 16 пункта, Харисън Барнс наниза 14, Дейвиън Мичъл прибави 13, а Кийгън Мъри приключи с 10 точки и 6 битки.

Стеф Къри пък бе над всички за спечелилите от Голдън Стейт със своите 21 пункта.и 5 битки. Дарио Шарич се регистрира с 15 точки и 6 овладени топки от пейката, а Андрю Уигинс и Клей Томпсън нанизаха по 14. Дреймънд Грийн завърши с 13 пункта и 9 асистенции, а Джонатан Куминга вкара 12.

Отборът на Голдън Сейт продължава мощния си старт на сезона и записва четвъртата си поредна победа, като заема второто място в Западната конференция с баланс от 4-1, какъвто е и този на първенеца Денвър Нъгетс. Сакраменто пък е десети в таблицата на Запад с актив от 2-2.

Следващият мач за тима на Александър Везенков е в неделя - посещение на Хюстън Рокетс.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР