Александър Станев, главен технически директор ,,Финансова индустрия“ в Sirma, е

...
Александър Станев, главен технически директор ,,Финансова индустрия“ в Sirma, е
Коментари Харесай

Александър Станев: Отвореното банкиране набира сила и у нас

Александър Станев, основен механически шеф,,Финансова промишленост “ в Sirma, е приключил физика в СУ„ Св. Климент Охридски “. Има магистърска степен по бизнес администрация от Нов Български Университет. Неговата експертиза е градена над 20 години в областта на осведомителните технологии, заплащанията, построяването на сложни банкови системи, както и е-идентификационни и удостоверителни услуги.

Участвал е в планове, свързани с въвеждането на новаторски услуги и модели за използването им в разнообразни области като построяването и развиването на националната платежна инфраструктура за осъществяване на преводи в същия ден. По тази линия в това число въвеждането на интернационалните стандарти за известия за превод и IBAN номер на сметка, услуга за показване и заплащане на напълно електронни фактури, мобилни заплащания, електронна идентификация и други

Александър Станев ще вземе присъединяване в четвъртия спорен панел,,Следващите стъпки във финансовите технологии “, част от идния което списание " Мениджър " провежда на 17 октомври в Интер Експо Център.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР