Александър Сабанов е новият кмет на община Силистра според сто

...
Александър Сабанов е новият кмет на община Силистра според сто
Коментари Харесай

След балотажа: Вижте кои са новите кметове на Силистра и областта

Александър Сабанов е новият кмет на община Силистра съгласно 100 % обработени протоколи на Секционните изборни комисии, оповестиха от Общинската изборна комисия.

Независимият претендент води във вота на гласоподавателите на втория тур на локалните избори с 56,21 на 100 от гласовете . За него са дали своят вот 9231 от имащите право на глас. Кандидатът на Политическа партия ГЕРБ, националният представител Ивелин Статев, събра 6778 гласа или 41,27% от всички дали своят вот.

Сабанов сподели, че той и екипът му чакат този миг от 12 години. 

Първата ни работа е да проверим финансовото положение на общината. Имаме доста сигнали за корупция за последните години. Ще създадем цялостна проверка дружно със Сметната палата, Икономическа полиция, и прокуратурата “, сподели Сабанов.

Статев показа, че съгласно него е провел правилна акция . Сега опцията пред него е да се върне Народното събрание. Той бе безапелационен, че ще оказва помощ с каквото може на общинската администрация, както и до момента.

Изборният ден в Силистра завърши с 38,6 % изборна интензивност. До урните отидоха 16 692 души.

 enlightened Невхис Мустафа е новият кмет на община Дулово съгласно 100 % обработени протоколи на секционните изборни комисии, оповестиха от Общинската изборна комисия.

Кандидатът на Движение за права и свободи завоюва вота на гласоподавателите на втория тур на локалните избори с 54,98 на 100 от гласовете За нея са дали своят вот 7 506 души. Кандидатът на Политическа партия ГЕРБ и доскорошен кмет доктор Юксел Ахмед събра 6 034 гласа или 44,2% от всички дали своят вот. " Не поддържам никого " са показали 0,82 на 100 от гласувалите.

Изборният ден в Дулово завърши с 55,46 % изборна интензивност. До урните отидоха 13 897 души.

 enlightened Д-р Димитър Стефанов спечели четвърти кметски мандат в Тутракан съгласно 100 % обработени протоколи на Секционните изборни комисии, оповестиха от Общинската изборна комисия.

Кандидатът, подсилен от Политическа партия ГЕРБ, завоюва вота на гласоподавателите на втория тур на локалните избори с 63,41 на 100 от гласовете За него са дали своят вот 3 296 души. Кандидатът на Движение за права и свободи Нехат Кантаров събра 1756 гласа или 33,78% от всички дали своят вот. " Не поддържам никого " са показали 2,81 на 100 от гласувалите.

Изборният ден в Тутракан завърши с 40,5 % изборна интензивност. До урните отидоха 5271 души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР