Александър Паталенски е шофьорът, катастрофирал пред КАТ-Пловдив след употреба на

...
Александър Паталенски е шофьорът, катастрофирал пред КАТ-Пловдив след употреба на
Коментари Харесай

Катастрофиралият пред КАТ-Пловдив е 49-годишен компютърен специалист с школа за индийски танци

Александър Паталенски е водачът, аварирал пред КАТ-Пловдив след приложимост на амфетамин, осведоми 49-годишният мъж е залавян е два пъти да кара под влияние на алкохол – през 2018 и 2022 година, наказан условно и е с отнета брошура.

В профила си в обществените мрежи Паталенски не крие влечението си към наркотичните субстанции. Публикува фотоси, на които се изобразяват визии, свързвани с въздействието на тежки вещества. Освен това е разгласил селфи със дреха, носеща надпис „ Легализирайте я “. Последното е отпратка към пословичното обръщение „ Legalize it”, употребявано от употребяващите марихуана в страни, където тя е незаконна.

Паталенски се разказва разведен, който търси " своята Муза - да му вдъхне Живот още веднъж ".

Профилът му в платформа за кандидатстване за работа демонстрира, че той е ученик на Математическата гимназия в Пловдив. През 1997 се дипломира в „ Технически университет “ в София. Паталенски се показва с богат опит на софтуерен и хардуерен инженер, музикален продуцент и откривател.

Нарушителят от КАТ има още едно любопитно занятие - притежател е на школа за образование по индийски танци „ Натараджа “. Мъжът има записана на негово име и компания за импорт и разпространяване на игрални уреди за хазартни игри.

Последно номерата му били свалени през февруари поради шофиране в нетрезво положение. В деня, в който наказването изтича, той отива в КАТ, където държанието му буди съществено подозрение в чиновниците. След като бива обвинен, е изпратено предизвестие до дежурните екипи. Те предизвикват инспекция, която завършва с злополука и зрелищен арест.

Мъжът бе арестуван за 24 часа, следва прокуратурата да го остави в ареста за още 72. Предстои на Паталенски да му бъдат повдигнати три обвинявания - за безчинство с особена смелост, за несъблюдение на полицейско предписание. Наред с присъдата, която ще получи, той ще би трябвало да излежи и остатъка от предходното си наказване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР