Александър е решил да се пренесе пред прокуратурата за по-сигурно

...
Александър е решил да се пренесе пред прокуратурата за по-сигурно
Коментари Харесай

Немски турист живее във фоайето на прокуратурата в Бургас, след като го изгониха от „домашния му арест“

Александър е решил да се придвижи пред прокуратурата за по-сигурно – да не го обвинят, че нарушава мярката си за неотклонение

Немският екскурзиант Александър Водчел, който трансформира почивката си в Бургас в призрачен сън поради безобидна закачка с фризьорка от ж.к. “Братя Миладинови “, се реалокира от квартирата на ул. “Стара планина “, където изтърпяваше домашния си арест във фоайето на Районната прокуратура.

Оказа се, че Александър е резервирал жилището в бургаския комплекс единствено за няколко дни, които изтекли още през предходната седмица. Собственикът на жилището показал известно схващане и го оставил за уикенда, само че през днешния ден към този момент чака други посетители и го принудил да се изнесе, написа.

Изпаднал в патовата обстановка да изтърпява „ домакински арест “ на адрес, до който няма достъп, Александър е решил да се придвижи пред прокуратурата за по-сигурно – да не го обвинят, че нарушава мярката си за неотклонение. Той е прецизен и не смее даже да излезе от постройката, с цел да си вземе обяд.



Александър от през днешния ден безусловно влиза в ролята на Том Ханкс от „ Терминалът “ (заради неуредици с паспорта героя от този филм живя няколко седмици на терминала на летището, без да има право нито да влезе в страната, нито да излезе, б.а.).

Той си е взел всичко най-необходимо за пребиваването си във фоайето, избрал си е едно от удобните диванчета и ще изчака решението на държавното обвиняване. Такова обаче скоро може да няма, тъй като наблюдаващият прокурор е излязъл в болничен и към момента не е ясно кой ще го размени.

Александър няма пари за друга квартира в Бургас и въобще не знае какво ще прави.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР