Алекс Сърчаджиева участва в При Тото, където разговаряха за нейния

...
Алекс Сърчаджиева участва в При Тото, където разговаряха за нейния
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева нападна и обсипа с обиди Емили Тротинетката

Алекс Сърчаджиева взе участие в " При Тото ", където разговаряха за нейния живот и кариера. Тя направи поразителни самопризнания за нея, татко си, майка си и Иван Ласкин, които трогнаха цяла България.

Но когато диалогът стигна до държанието на Емили Тротинетката, актрисата не се сдържа и жестоко стартира да я атакува. Поводът за това беше последната скандална демонстрация, на която Емили, дружно с Тошо Куката и Чеченеца, влачеха по земята дете със специфични потребности на каишка в столичен МОЛ.
                             

" Докога в тази страна ще се занимаваме с Емили Тротинетката? Как ще вържеш човешко създание на каишка? Какъв урод би трябвало да си? Ти си перверзен, анормален умопобъркан, който би трябвало да бъде заключен вечно ", не се сдържа Алекс. 

И не скри възмущението си от дейностите на Даниел, което е същинското име на Емили, и всички кавги, които той сътвори напоследък. " Има някакви лечебни заведения. Вкарваш го вътре и го лекуваш ", продължи с гняв актрисата.

Този път тя бе толкоз красноречива и директна, че гневните ѝ думи занапред ще предизвикат реакциите в обществените мрежи. Сърчаджиева е меко казано гневна, че се обръща такова огромно внимание на " урод, който връзва човешко създание на каишка ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР