Алекс Раева започна новата година с прецедент, като показа бащата

...
Алекс Раева започна новата година с прецедент, като показа бащата
Коментари Харесай

Алекс Раева показа бащата на детето си

Алекс Раева стартира новата година с казус, като сподели бащата на детето си. 2022 година тя посрещна с мъжа си Любо и в компанията на своите кумове - Орлин Горанов и неговата брачна половинка Валя, както и с поета Добромир Банев. Всички те си направиха подарък един на различен - шарени коледни чорапи и си направиха селфи край масата.

" Ей по този начин да сме все усмихнати ", пожела на всички Орлин Горанов и изкара оперна песен пред възхитените си фенове. Снимката на Алекс и Любо е същинска сензация, тъй като тя извънредно рядко демонстрира мъжа до себе си, кого кри настойчиво до раждането на дъщеря си Лия.

Дъщерята на артиста Илия Раев роди щерка на предприемача от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се срещнали на лодката на техните другари и бъдещи кумове-Орлин Горанов и жена му.

" Погледнахме се и това бе всичко, беше доста просто и чисто ", разясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща.

Убедена е, че дъщеря й, която се роди навръх Илинден през 2019 година е подарък от татко й –актьора Илия Раев, който умря през 2017 година. Когато татко й починал, Раева се почувствала разтърсена като от ток. На 1 май хубавицата таман се била спуснала под водите на Червено море, същински парадайс за гмуркачите, каквато е и самата тя. Татко й Илия Раев от три години се бори с рака, само че я твърди, че ще я дочака да се върне от далечното и рисково пътешестване. Затова тя потегля на следващото премеждие в африканската страна, приета за една от най-нестабилните в света.

Раева бърза да си подари къса отпуска, преди да стартират кастингите на несъществуващото към този момент предаване " Х Фактор ", които води дружно с колежката си Мария Игнатова. Двете не престават да са извънредно близки, нищо че Алекс към този момент живее в Благоевград. Когато излиза на сушата, получава и телефонно позвъняване, че татко й си е отишъл, само че тя към този момент знае това - усетила го е още долу, под водата поради мощната връзка с татко си.

Бележитият артист, прочут от филми като " Опасен сексапил ", " Всичко е обич ", " Маргарит и Маргарита ", умря на 77-годишна възраст. " Исках да си отиде, с цел да не се мъчи повече ", изповяда се по-малката му щерка. Алекс Раева е късно дете, идва на бял свят когато майка й Наталия Барская и татко й са по на 40 години, самата тя забременя на 38, само че ражда естествено, а бременността й е лесна.

" Баща ми стартира да участва в моя живот доста повече, откакто умря, виждам него в щерка ми. Тя има същата необятна усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми ", разяснява певицата, която кръсти първото си дете Лия. С днешна дата тя е доста отдадена на фамилията си с Палаханов, който има две деца от предходен брак. Всички обаче са в прелестни връзки като същинска огромна италианска фамилия, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР