Алекс Кръстева от сутрешния блок Тази събота и неделя“ по

...
Алекс Кръстева от сутрешния блок Тази събота и неделя“ по
Коментари Харесай

Алекс Кръстева се прости със зрителите на bTV

Алекс Кръстева от утринния блок „ Тази събота и неделя “ по bTV скоро ще даде живот на първо си дете. По този мотив тя слезе от екран и преотстъпи ефира на колежките си Жени Марчева и Диана Любенова. Водещата се сбогува със феновете.

" Имаме една добра и една неприятна вест за нашите фенове. Лошата е, че няма да сме трите през новия сезон на предаването, само че положителната вест е, че в този момент сме четирима в студиото - Алекс чака първото си дете, а ние доста се радваме и сме щастливи за хубавата вест. Ние знаем от дълго време, само че в този момент пристигна моментът да я кажем на феновете ", показа Диана Любенова и сервира малко ангелче  на екранната си партньорка.

Алекс чака първото си дете от брачна половинка си Владислав Стоянов. Двамата се врекоха във безконечна честност през лятото на предходната година, а в този момент къдрокосата журналистка е в напреднала бременност. Доскоро тя успяваше да крие корема си с необятни рокли и блузи, само че към този момент доста й проличава, че носи дете в утробата си. Кръстева се омъжена на гала в стеснен кръг на крайморския бряг. Църковната венчавка се състоя в храм Успение Богородично в Царево. Изнесеният цивилен обред също бе покрай църквата, тъй като мястото е наситено с особена символика за бъдещи родители. Преди три години влюбените инцидентно срещнали там отец Стоян, който още тогава предсказал, че ще ги венчае, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР