Алберт Айнщайн - изключителен физик, Роналдиньо - известен бразилски футболист,

...
Алберт Айнщайн - изключителен физик, Роналдиньо - известен бразилски футболист,
Коментари Харесай

Родените през март

Алберт Айнщайн - извънреден физик, Роналдиньо - прочут бразилски футболист, Юри Гагарин - първият космонавт в света, Брус Уилис - прочут американски кино артист, Кристофър Уокън - известен американски кино артист, Михаил Горбачов - първият президент на Съюз на съветските социалистически републики, Джон Бон Джови - прочут американски музикант и артист, Инокентий Смоктуновски - прочут съветски артист, Владимир Кличко - международно прочут украински боксьор в тежка категория, Андрей Миронов - прочут съветски артист, Айртон Сена - прочут бразилски лидер на Формула 1, Микеланджело - известният италиански ваятел, художник, Вивалди - известет венециански композитор, цигулар, Люк Бесон - известният френски режисьор.

Известни дами по света, родени през месец март

Кийра Найтли - известна английска кино актриса, Валентина Терешкова - първата международна астронавтка в света, Орнела Мути - известна италианска кино актриса, Шарън Стоун - известна американска кино актриса, Лейди Гага - известна американска певица, Рийз Уидърспун - кино актриса, Ирина Понаровская - известна руска поп певица, кино актриса.

Родените през март са общителни и великодушни хора, леко нерешителни и сдържани, само че с необятен взор към живота. Тези хора са естествено надарени с просветеност и вътрешен глас, имат лични упоритости. Те имат добре развита вътрешен глас, усещат фините нюанси във взаимоотношенията с хората, стремят се да стоят надалеч от другите. Те ценят своята характерност, избират да работят сами, доверяват се на шестото си възприятие. Спазват закона и реда, лоялни са към приятелите си и са виновни. Често са прекомерно доверчиви, заради което имат проблеми с подправени другари.

Тези хора са великодушни, само че постоянно се тормозят за бъдещето си, финансовата страна на въпроса, мислят за своята напреднала възраст и по какъв начин да я обезпечат. Действията им постоянно зависят не от самите тях, а от външното въздействие. Родени през месец март имат податливост към мистичното, обичат да мечтаят, да сънуват. Привлича ги всичко непознато и езотерично. Имат креативен гении, които би трябвало да развиват. От тях стават положителни културни и обществени служащи, музиканти, архитекти, библиотекари.

Хората, родени през месец март, естествено са привлечени към родените през лятото - от 21 юни до 20 юли, през есента - от 21 до 20 ноември, през зимата и пролетта - от 19 до 20 март. Подходящи за техни сътрудници са родените през тези интервали. Привличат се и от родените на 3-ти, 12-и, 21-и и 30-ти от всеки месец в годината.

Мъжете, които са родени през месец март, се характеризират с емоционалност, сензитивност и колебливост. Родените в третата десетдневка са малко по-различни – те са решителни и постоянно реализират задачата, която са си сложили.

Бързо губят хладнокръвие и душевното си успокоение, поради дреболии, се нервират и се разстройват, само че не задържат дълго завист в себе си, бързо им минава и не помнят обидите. Обикновено те имат малко другари, изключително такива, с които могат да споделят по-интимни неща и да се доверят.

Отличават се с непрактичност, не умеят да възнамеряват нещата, както и да претворят своите проекти и цели в действителност. Те не могат да спестят пари, малко мислят за утрешния ден, съвсем в никакъв случай не икономисват за черни дни, по тази причина постоянно живеят в задължения.

В фамилията по предписание играят ролята на почитатели, което в действителност им харесва. Въпреки големия си капацитет, те не реализират забележителен триумф в професионалната област, в бизнеса, тъй че е по-добре да се занимават с креативен действия, където се усещат по-уверени.

Жените, които са родени през март, са вътрешно красиви и надарени дами, обичат комфорта, мечтаят за първокласен живот. Семейните дами, когато са в въодушевление, всички към тях са удовлетворени, те са просто прелестни съпруги и майки, само че единствено в случай че нещо не е наред, направете си изводите сами.

Имат огромно въображение и необикновено чувствителни органи на усещане, което от време на време пречи на живота им. Те са прекомерно мнителни и заради свръхчувствителността си, елементарно е да се обидят и да излязат от равновесие. Основната част от живота на тези дами минава в фантазии, че ще срещнат някой, който ще ги направи щастливи, ще ги пазят от този нечовечен свят.

Тези дами не са склонни да се борят за място под слънцето, те просто не са подготвени. Не единствено не виждат неприятните страни на живота, само че даже съзнателно избират да не им обръщат внимание, с цел да поправят някак обстановката, тъй като им е по-лесно да живеят в своите илюзии, в сравнение с в света на действителността.

От тях се получават, в случай че не идеални, то най-малко почтени дами. Те са правилни съпруги, макар че в случай че съпрузите им не обезпечат порядъчен стандарт на живот, може да се огледат в близост. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР